Kuřecí kousky se zeleninou a sušenými houbami
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve namočíme houby podle návodu (hodně nabudou tak stačí 3-4 kousky). Maso nakrájíme na kousky. Přidáme všechno koření, solamyl a necháme asi hodinu odležet.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve namočíme houby podle návodu (hodně nabudou tak stačí 3-4 kousky). Maso nakrájíme na kousky. Přidáme všechno koření, solamyl a necháme asi hodinu odležet.…
Brambory uvaříme ve slupce, vychladíme, oloupeme. Celer očistíme a uvaříme v láku z beraních rohů a okurek, nebo můžeme použít sterilovaný celer a lák z něj.Brambory…
Vše dáme do zapékací mísy a zapečeme asi 30 minut.
Hermelíny rozpulte, vetřete do nich plnotučnou hořčici, přidejte kolečko oloupané bílé cibule, opepřete a přiklopte. Ostravskou klobásu neloupejte a nakrájejte ji na…
Sýr nakrájíme na kostičky, rohy najemno a zelí hodně rozkrájet úplně najemno - jen dodá příjemnou nakyslou chuť.Přidáme chili omáčku a olej, jak má kdo rád, ale alespoň…
Nakrájenou slaninu vyškvaříme. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a po chvíli brambory. Společně restujeme asi 5 minut. Přisypeme zelí, beraní roh na kousky a koření.…
Den předem namočené fazole propláchněte a uvařte do měkka, trvá to asi hodinu a půl.Maso nakrájejte na menší medailonky a osolte. V hluboké pánvi rozhřejte sádlo a maso…
Očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky. Česnek rozdrtíme plochým nožem a posekáme, uzeninu nakrájíme na kousky trochu větší. Na oleji orestujeme cibuli do…
Nejprve naložíme pokrájené Hermelíny: Do misky nakrájíme Hermelíny na drobné kostky, česnek nakrájený na plátky, zakapeme sójovou omáčkou (hodně), sypneme mletou…
Kuřecí tlačenku nakrájíme na kostky. Cibule a jarní cibulku pokrájíme nadrobno, beraní rohy a sušená rajčata pokrájíme na menší kousky.V míse smícháme worcester,…
V tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…
Uděláme marinádu z oleje, sójové omáčky, worchestru, kečupu, chilli, rozmačkaného česneku a grilovacího koření. Necháme maso alespoň hodinu marinovat.Po cca hodině dáme…
Do fliaš striedavo plníme zeleninu,huby a zeler. Zalejeme nálevom a sterilizujeme 10 min.
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Sezona jablek ještě nekončí. Máme pro vás 10 tipů, jak nejlépe sladké plody jabloní využít
Šťavnaté broskve neboli perská jablka jsou považována za symbol dlouhověkosti. Víte, proč?
Vánoce v Německu: Na stole nesmí chybět bramborový salát s cibulí a okurkami. Příprava je snadná, chuť osvěžující