Pečený jehněčí bok
Recept ještě nebyl hodnocenJehněčí maso je luxusním zpestřením jídelníčku, ale musíte ho umět připravit. Zkuste například plněný bok podle osvědčeného receptu. Uvidíte, že se nikdo z vašich…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 471 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,70 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 1,90 g |
–– mononenasycené | 1,78 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jehněčí maso je luxusním zpestřením jídelníčku, ale musíte ho umět připravit. Zkuste například plněný bok podle osvědčeného receptu. Uvidíte, že se nikdo z vašich…
Do jahňacieho boku vyrežeme kapsu. Kapsu aj celý bok zvonku vymažeme prelisovaným cesnakom a osolíme.Na kocky narezanú slaninu rozškvaríme a orestujeme na nej narezanú…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice
Duševní pohoda a dobrá nálada