Bellini koktejl
Recept ještě nebyl hodnocenBroskve vypeckujeme a rozmixujeme s cukrem na jemnou kaši. Broskvové pyré rozdělíme do skleniček a zalijeme vychlazeným sektem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Broskve vypeckujeme a rozmixujeme s cukrem na jemnou kaši. Broskvové pyré rozdělíme do skleniček a zalijeme vychlazeným sektem.
Tvaroh smícháme se žloutky, cukrem a pudink.práškem. Těsto rozpůlíme a každou polovinu rozválíme na obdélník o velikosti asi 32x24cm, rádýlkem rozdělíme na čtverce o…
Postup Korpus: bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. Ale nejprve chvíli šleháme jen bílky a pak až se udělá pěna, teprve přidáme pomalu cukr. V jiné míse šleháme…
Těsto upečeme, necháme vychladnout, rozřízneme. Pomazala jsem ho ušlehanou šlehačkou se ztužovačem, poskládala jsem nakrájené broskve a opět pomazala šlehačkou. …
Lístkové cesto vyvaľkáme na hrúbku cca 3 mm a nakrájame na dostatočne veľké štvorce. Na každý štvorec položíme olúpanú broskyňu reznou ranou hore (ak máme čerstvé…
Pro tenhle recept jsem našel inspiraci u Ainsley Harriota, jenom jsem ho upravil pro naše poměry. Těsto na palačinky je stejné, jak ho všichni znáte tedy mléko,…
Nakrájenou cibulku opečeme s mletým masem, osolíme a opepříme. Rýži vaříme podle návodu a pak smícháme s mletým masem. Broskve slijeme (nálev dát stranou) a nakrájíme…
Na těsto si všechny ingredience dáme do mísy a buď zpracujeme vařečkou, nebo prošleháme, až vznikne pěkně vazké těsto. Broskve, či jiné ovoce si nakrájíme na kousky a…
Na těsto si všechny ingredience dáme do mísy a buď zpracujeme vařečkou, nebo prošleháme, až vznikne pěkně vazké těsto. Broskve, či jiné ovoce si nakrájíme na kousky a…
Broskve dáme do cedníku a přlijeme horkou vodou. Stáhneme slupku, broskve rozpůlíme a vyjmeme pecku. Půlky broskví pokapeme rumem a posypeme trochou třtinového cukru a…
Vejce, cukr, olej, minerálku, mouku, prášek do pečiva a vanilkový cukr zpracujeme ručním šlehačem v těsto. Na vymazaný a moukou vysypaný plech nalijeme těsto a dáme do…
Rozválíme si listové těsto na plát silný půl až jeden centimetr. Vezmeme větší hrneček nebo misku o průměru cca 10cm a vykrájíme z těsta kolečka (pokud máme formičku na…
Omyté a osušené broskve nebo meruňky rozpůlíme a částečně vydlabeme. Vydlabanou dřeň smícháme s nadrcenými šušenkami, čokoládou, mandlemi, spojíme vejcem a medem nebo…
Kondenzované mléko svaříme s medem.Po vychladnutí směs smícháme s jogurtem a vyšlehanou smetanou. V zakryté nerezové misce krém vložíme do mrazničky a necháme ztuhnout.…
Umytý ledový salát natrháme na kousky, omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka, vejce na půlměsíčky. Přidáme nakrájené broskve a vše v míse promícháme. Uděláme zálivku ze…
Omyté broskve vypeckujeme a dáme do mixovací nádobky.Přidáme ostatní suroviny (kromě želatiny) a rozmixujeme.Pak přidáme želatinu připravenou podle návodu na obalu.…
Omyté broskve vypeckujeme a dáme do mixovací nádobky.Přidáme ostatní suroviny (kromě želatiny) a rozmixujeme.Pak přidáme želatinu připravenou podle návodu na obalu.…
Broskve si umyjeme, zbavíme pecek. Tvaroh, zakysanku a cukr krátce zašleháme, přidáme mléko, pudink a šleháme 3 minuty. Směs rozdělíme na poloviny, do jedné půlky…
Postup i recept je stejný jako Dort pro miminko - viz odkaz
Nejsem sice příznivec slazených čajů, ale pro nanuky to rozhodně doporučuji. Pokud máte děti, můžete je zapojit do vykrajování ovoce různými tvořítky. Pak už stačí…
Ještě jsem do korpusu přidala trochu fialové barvy - potravinářská barva. A střídala jsem po částech bílý těsto, kakaové a fialové. Po upečení necháme vystydnout a…
Mouku smícháme s moučkovým cukrem a práškem do pečiva. Přidáme vejce, máslo na kousky a vypracujeme hladké těsto. Dvě třetiny rozválíme na kulatý plát a vyložíme jím dno…
Korpus: Je to recept do formy 23 cm, takže na větší přizpůsobíme množství. Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Retro okénko: Legendární ruská vejce vznikla jako z nouze ctnost, ale oblíbili si je všichni
Portugalský sendvič bifana se připravuje jen ze dvou ingrediencí: Neuvěřitelně křehký a báječně šťavnatý je díky marinádě z vína
Gin s tonikem dřív sloužil jako lék. Dnes byste museli vypít 67 litrů oblíbeného nápoje, a malárii stejně neporazíte