Cereální placičky nasladko i naslano
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy nasypeme suroviny na základ a zalijeme mlékem tak, aby byly suroviny celé potopené a ještě o 2 cm více. Necháme asi 15 - 20 min. za občasného zamíchání…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do mísy nasypeme suroviny na základ a zalijeme mlékem tak, aby byly suroviny celé potopené a ještě o 2 cm více. Necháme asi 15 - 20 min. za občasného zamíchání…
Naše babičky kdoule dobře znaly, v současné době jsou spíš vzácností. Avšak kompot nebo marmeláda jsou z nich vynikající. Voní po vanilce a citrusech. S kořením a…
Zelí omyjeme, nakrouháme na tenké nudličky a rukou pomačkáme, aby zkřehlo.Mrkev oloupeme a nahrubo nastrouháme, meruňky pokrájíme na kostičky, větší rozinky můžeme…
Mouku dáme do mísy. Přidáme cukr a na kousky nakrájené změklé máslo. Vypracujeme sypkou drobenku. Odebereme si asi 4 Pl do misky, promícháme se skořicí a vanilkovým…
Plnené orieškové rezy pomrvíme v ruke, dáme do misy, pridáme práškový cukor,pomleté lieskové oriešky a rum..spracujeme masu z ktorej vyformujeme 3 väčšie guľky..tĺčkom…
Listy vinné révy dvě minuty povaříme v osolené a okyselené vodě. Pak je propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Pohanku zalijeme vývarem tak, aby sahal…
Olej vlijeme do mísy, přidáme cukr, vejce a vanilkou a vše prošleháme. Vmícháme nastrouhanou dýni, rozinky s brusinkami a citronovou kůru. Přisypeme skořici, přidáme…
O Velikonocích nikdy nesmí chybět tradiční mazanec. Vyzkoušejte letos připravit zdravější variantu z tvarohu a špaldové mouky. Mazanec je plný brusinek, je krásně vláčný…
Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh.Žloutky s cukrem a vanilkou ušleháme do pěny. Zašleháme rum, citronovou šťávu a vodu.Všechny suché ingredience smícháme a…
Jablka oloupeme, rozkrojíme na poloviny a vydlabeme jádřinec. Nebo před oloupáním a rozkrojením použijeme odstaňovač jadřinců. Půlky jablek vložíme do vařící vody s…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Charles Darwin předsedal Klubu žroutů a miloval „divná jídla“: Mimo jiné snědl pásovce nebo sovu a vypil želví moč
Dokonalý jahodový sirup: Základní příprava, tipy na netradiční dochucení a rady, kam sirup využít
Holka u plotny radí: Jak skvěle uvařit vejce natvrdo nebo naměkko, a jak je snadno oloupat? Pomůže sůl, ocet a studená voda