jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Bublanina

Bublanina
nahoru
Bublanina Bublanina Bublanina Bublanina Bublanina
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny

Suroviny:

2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce, 1 prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

Vše smícháme dohromady. Ovoce můžeme použít na jaké zrovna máme chuť.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
36 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Bublanina"

autor: MARION (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.08.2014 09:01:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moje druhá nejoblíbenější buchta!!!smajliksmajliksmajlik:smajlik

autor: Jana Kučerová (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.08.2014 21:12:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím všechny. Náhodou jsem klikla a ejhle recept pro mne!Doma málo surovin a návštěva za dveřmi. Dala jsem máslo podle Peti,protože ho miluju. PetulkoP díky. Jentak mimochodem, je velmi dobrá.

autor: Vyrge
vloženo: 05.07.2014 19:34:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Úžasná,rychlá..prostě mňam!Jedna z nejoblíbenějších buchet! smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Janina (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.08.2013 18:10:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Podle tohoto receptu jsem pekla již mockrát, ale po delší době jsem zapomněla poměry, tak jsem zapátrala tady a hned jsem našla. SUPER!!! Pro 2 stačí dělat na malý plech poloviční porci (vím od sestry), ale u nás je mnoho jedlíků, takže mizí celá okamžitě. Tentokrát na půl plechu broskve na měsíčky, na půl plechu švestky na půlky.... Zkrátka pole toho, jaká je na zahradě úroda. Nejlepší rychlovka smajlik a pro návštěvy, co se ozvou hodinu do příjezdu, parádní smajlik smajlik

autor: Pet'a (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.08.2013 10:17:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mala som pred dlhsim casom strasnu chut na bublaninu a vybrala som tento recept podla obrazku a hrncekoveho recepta! smajlik
Uplne jednoduche a rychle. Tiez to davam na 180° na ca 35min du truby.
To jedine, co davam inak, je olej - miesto neho davam maslo, ca 75g.

...Mimochodne - chystam sa ju prave opät spravit!!! smajlik

Dakujem za recept, Petulo!!! smajlik

autor: pavla.v
vloženo: 02.08.2013 19:48:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nejlepší bublanina kterou dělala jsem jí a hned byla pryč a te musím dělat znovu :) moc chutnala dávám bodík

autor: pazderka83
vloženo: 12.07.2013 20:53:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je moc moc dobra smajlik Vyplivla mi vaha, tak jsem zkusila podle tohoto receptu a uz ted vim, ze jsem nedelala naposledy. Jen jsem tresne obalila v cukru a zbytek cukru pridala do testa smajlik smajlik

autor: Dahlia (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.07.2013 08:31:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

místo mléka dávám kefír a je vynikající.smajlik

autor: spagetka
vloženo: 30.06.2013 10:27:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ang: Můžeš, taky někdy dávám, když dojde mléko, jasně že s mlékem je lepší, ale jde to i s vodou

autor: tejaja
vloženo: 30.06.2013 10:26:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ang: môžete, ale na chuti to budete cítiť smajlik

autor: Ang (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.06.2013 10:24:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Můžu místo mléka pouzit vodu ? To asi ne že? smajlik

autor: Markéta (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.06.2013 15:04:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Není to sice typická jemná bublanina, ale je moc dobrá a pokud potřebujete rychlou buchtu, tak je to značka ideál. U mě tradiční s třešněmi, pekla jsem 25 minut na 175 stupňů, celkem nízké těsto, a podařila se. Můžu doporučitsmajlik

vloženo: 26.04.2013 18:01:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvěláá!! :) Udělala jsem jí s jahodami a je nadýchaná a strašně dobrá:) Půlka už zmizela.. Jednoduchý a chutný recept!:))

autor: boleta
vloženo: 18.02.2013 00:27:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nadýchaná,jednoduchá,super.Vyzkoušeno a snězeno smajlik Udělila jsem bod.

autor: Zuzajda
vloženo: 11.08.2012 14:16:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla s ostružinama a posypkou a je vážně vynikající!smajlik

autor: ivanas11
vloženo: 28.07.2012 10:44:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem zkusila a je opravdu krásně jemňoučká a nadýchaná. Super! smajliksmajlik

autor: ivanas11
vloženo: 27.07.2012 21:51:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zítra jdu zkusit. A jsem ráda, že je tu z čeho vybírat. Možná jsou tu hodně podobné recepty a nejen na tuto buchtu, ale plno receptů se liší v minimu a nakonec to udělá opravdu velikej rozdíl. Tento mě nadchl složením, stejně tak i fotkou a když čtu komentáře, určitě bude moooc chutnat! smajlik

autor: janek53
vloženo: 11.07.2012 17:42:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prima - meruňky, červený rybíz a posypka, no a tisíce děkovných dopisůsmajliksmajliksmajlik

vloženo: 08.07.2012 19:05:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuju za recept, bublaninu jsme hned snědli, byla nadýchaná a jemná. Dávám bodíík :))smajlik

autor: marušenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.06.2012 20:35:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dneska jsem zkusila tuto bublaninu a je opravdu výborná nechala jsem to na 180 stupňů 30 minut a skvělé úplně krásný na očko a chutná taky výborně fakt super recept smajlik

autor: Peta (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.06.2012 11:19:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik

autor: Kikina (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.04.2012 14:02:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Můžu jen a jen pochválit,dnes jsem vyzkoušela a je výborná,dělala jsem taky borůvkovou a jen mizí ještě vlažná smajliksmajlik

autor: stanikk
vloženo: 20.02.2012 15:19:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdenka1: Děkuji mockrát, určitě to příště tak zkusím smajliksmajlik

autor: Zdenka1
vloženo: 20.02.2012 15:00:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

stanik:aby se ovoce nepropadlo, tak se obaluje v hladké mouce. Mě se osvědčilo dát péct těsto samotné a ovoce přidat asi po 15 minutách pečení. Vyzkoušej a uvidíšsmajlik

autor: stanik (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.02.2012 14:34:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, buchtička se mi povedla a chutná skvěle, děkuji za recept smajlik
Jen malý dotaz: Jak zabráním tomu, aby se mi to ovoce propadlo až na plech. Děkuju smajlik

autor: Jaru (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.02.2012 12:06:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Udělala jsem přímo borůvkovou a jen se rozplívá na jazyku,za chvilku nebude,je to fakt vynikající mňam mňamsmajliksmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.08.2011 16:56:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mozna tu autorka uz nechodi, tak se necertete..... smajlik, jdu pect ;), jahodovou smajlik

autor: mirca75
vloženo: 15.07.2011 09:13:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dasinko (neregi.)smajlik, nejsem autorka, ale dovolím si odpovědět za ní. Pekla bych na 175 - 180°C asi 25 - 30 min. dle výšky těsta. Před vyjmutím z trouby zkontrolovat špejlí - má být suchá bez těstasmajlik. Už jsem autorku před rokem slušně poprosila o doplnění údajů, ale bohužel, tak by je možná mohl někdo z kompetentních doplnit do receptu.

autor: Dasinka (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.07.2011 02:56:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak do prcic na kolik stupnu a jak dlouho se to pece????

autor: meya.z
vloženo: 20.06.2011 12:11:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

včera jsem zkoušela dělat tuto bublaninu, je opravdu výborná, jednoduchá a rychlá. nahoru jsem přidala ještě drobenkusmajliksmajlik

autor: monivon
vloženo: 18.06.2011 12:24:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ještě teplou bublaninu jsem musela s klukama ochutnat a je výborná. Děkuji za recept. smajliksmajlik

autor: cvana (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.06.2011 16:14:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

možné to je ze to tu je 125krat ale ja jsem si práve hlavne i dle fotky vybrala ten jejísmajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.02.2011 09:34:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem bublaninu dělala a je mimořádně dobrá, nadýchaná jako peříčko.Hrnek u mě byl 250 ml.Moc děkuji za recept, mohu jen doporučit.

autor: mumisek
vloženo: 23.01.2011 18:36:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moooc dobra bublaninka, vazne neni sucha a nejvic mne zaujal tento recept prave kvuli obrazku,vypadal krasne. Vsimla jsem si ze moc lidi tady stupne neuvadi, takze pro me je jistota to tam soupnout na 180 a je to. Jinak delalo se to asi 30 min, ale je lepsi to hlidat,vime. Mimochodem me je 22 a pecu uz nejake 4 roky co jsem s pritelem, nic zazracneho ale taky me to bavi, takze Petulo hodne zdaru, tohle se hodi vzdycky...smajlik

autor: Poppy.M
vloženo: 30.11.2010 21:16:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj Petulo, chválím tě dnes je zázrak že mladá slečna jako ty má zálibu ve vaření a pečení! Dnes jsem si dělala bublaninu podle tvého návodu ingrediencísmajlikjen jsem měla větší plech tak jsem musela přidat:D chválím tě a z negativních ohlasů si nic nedělej!!! Jen jediná výtka a nemyslím to zle, ale stupně sou důležité pro začátečníkysmajlikJinak moc moc pěkné fandím ti!!

autor: phamka
vloženo: 02.09.2010 14:15:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

na kolik stupňů to dát a na kolik minutsmajlik

autor: michsamant
vloženo: 22.07.2010 16:09:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

@Petu, dakujem smajlik

vloženo: 22.07.2010 15:41:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petulko máš ji moc krásnou!Vítám tě mezi námi a at se ti tu líbí!smajlik Máš krásné fotečky!smajlik Posílám ti bodíka do startu na těchhle stránkách!smajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 22.07.2010 14:34:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petulasmajlik máš moc jedlé fotkysmajlik.Nebudu tu řešit problém,kolik že receptů....,ale mám spíš na tebe prosbusmajlik.Mohla by jsi dopsat do receptu pár důležitých údaů,aby byl recept pro všecny? - na kolik stupňů pečeš,jak dlouho,na jak velký plech tvou bublaninu děláš,že pečeš na papíru,nebo je nutné plech vymazat,....Nejsou tu jen zkušené pekařky a kuchařky,ale hodně sem chodí i začátečnice/začátečníci,kterým potom takové udaje chybí,protože jí jdou péct třeba poprvé.A věř,že každá rada pomůžesmajlik.A věřím,že tvá bublanina s pěknou fotkou,hodně lidí k nahlédnutí nebo upečení nalákásmajlik.Předem děkujusmajlik.

autor: maris
vloženo: 22.07.2010 14:19:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simonko,smajlik já nevím jak Ty, ale já když píši nějaký komentář, tak se nepodívám nejdřív na profil, jestli tu je někdo poprvé apod. Magdalenka upozornila slušně, tak nevím, co je tady nefér.
Petulko - promiň, neber to osobně, tento problém s opakovanými recepty tady byl, je a bude. Určitě jsi chytrá holka a příště už budeš vědět, že než přidáš recept, tak použiješ vyhledávání, jestli tu už není. Pravda je, že někdy to člověk nenajde, hlavně u koláčů, které jsou prakticky všechny ze stejných surovin. Bublaninu máš moc hezkou a budeme se těšit na další Tvé receptíky a krásné fotkysmajliksmajlik

vloženo: 22.07.2010 13:45:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to jsem ráda,přeci jen nelíbí se mi opravdu když je tu někdo prvně a hned se mu dostane výtek,že sem recept pomalu neměl dávat,když tady je 125receptů,zajímalo by mne,zda tato výtka padla u všech kdo to sem dal.smajlik
nemyslím,to ve zlém,ale někdy mi to přijde opravdu nefér,hlavně vůči těm co přijdou prvně a odváží se vložit recept.smajlik

autor: Sanynka
vloženo: 22.07.2010 13:45:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už ji pěkně peču v troubě, určitě bude výborná:)

autor: Eliza
vloženo: 22.07.2010 13:27:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle je asi první buchta, co jsem kdy upekla. Je dobrá, o to nic, ale znají ji dozajista všichni, kdo nějaký čas vaří a mnozí ji upečou poslepu; proto chápu Magdalenku, má asi (a to stejně jako já) představu, že by se recepty neměly příliš opakovat, ale stačí dát fotografii k již existujícímu. Ovšem jestli tu tahle buchta je nebo není, to jsem, přiznám se, nezkoumala. Ale chápu i Petulu, když přijde někdo nový, rád se pochlubí dobrým receptem, podělí se o něj a nezná vyhledavač atd...
Tak snad to neodradí ani jednu...smajliksmajlik

autor: PetulaP
vloženo: 22.07.2010 13:18:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simona Kucerova: Určitě mě to neodradilo smajlik Hlavu si z toho nedělám..Je mi 19 let a jsem ráda, že se tomu aspon trochu věnuji a baví mě to..Což se nedá říci o každém v mém věku smajlik

vloženo: 22.07.2010 13:16:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petule,doufám,že tě to neodradilo a ještě nějaký receptík dáš.smajliksmajliksmajlik

autor: PetulaP (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.07.2010 13:08:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj..Vím že jich je plno, ale každý je jiný co se týče surovin....A rozhodla jsem se že dám nějaký recept na nejakou takovou stránku zrovna když jsem dělala tenhle.....Tak moc se nestalo přece smajlik
Simona Kucerova: Děkuju moc smajlik
Michsamant: můj hrnek má tak 320 ml...

vloženo: 22.07.2010 11:50:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petule si dala opravdu práci,nafotila i postup a to se mi moc líbí,dala recept s rozmyslem a za to jí bodík patří.+1smajlik

autor: Jája (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.07.2010 11:44:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já vím Magdalenko, že tady je kupa receptů na bublaninu, proto jsem to psala, protože jsem měla už hodněkrát pech, že jsem něco upekla podle receptu, který jsem našla tady a bylo to vysušený jak Sahara, nebo gumový, prostě divný. Tohle se mě podle surovin zdá dobrý recepissmajlik

autor: michsamant
vloženo: 22.07.2010 11:27:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

aky velky hrncek je to? napis prosim ta kolko ml asi ma. dakujem

autor: magdalenka
vloženo: 22.07.2010 11:02:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jája, nemám nič osobne proti Petuli, fotka je úžasná a viem, že recept pridala v dobrom úmysle. Žiaľ, každý začiatok je ťažký a nepoužila vyhľadávač, príp. sa jej identický recept nepodarilo nájsť. V podstate každý týždeň sem niekto pridá tento recept, tak sa ospravedlňujem, že začínam byť na neho alergická a reagujem, ako reagujem.
Jája a tebe si dovoľujem poradiť použiť tiež vyhľadávač...narazíš na kopu hrníčkových bublanín a buchiet a pod. - s rôznymi názvami.
Keďže si nie registrovaná, píšem pod Petulin recept, za čo sa ospravedlňujem tiež.

autor: yanull
vloženo: 22.07.2010 10:42:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bublanina je moc hezká, fotečky též, tudíž za bodíček. +2 smajliksmajliksmajlik

autor: Jája (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.07.2010 10:30:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jo, a Magdalenko, všichni se na mě sesypaly jak slepice na zrní, když jsem se ozvala k tzv. receptu "superrychlý banán", který je tady už taky asi milionkrát, jenom pokaždý jinak pocákaný šlehačkou, tak na úvod takhle setřít PetuluP...smajlik. Já jsem třeba ráda, že jsem na recept na tuhle bublaninu vůbec narazila, vypadá krásně, jednoduše (nehodlám přece zakořenit u sporáku smajlik ) a určitě není vysušená jako skoro všechny ostatní.

autor: Jája (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.07.2010 10:26:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejideálnější recept i po 125-všechno po hrníčku, žádný odměřování, vážení..smajlik, a bublanina vypadá taky jedle, dávám bodík smajlik

vloženo: 22.07.2010 10:03:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PetuleP vítám tě na topkách a doufám,že se ti tu bude líbit.smajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 22.07.2010 09:41:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Asi ma nebudeš mať rada, viem, že to myslíš dobre...recept je pekný, ale je tu asi 125 krát...


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept na bublaninu na kolik péct buchtu bublanina na plech bublanina pect litá bublanina s borůvkami na kolik se pece bublanina buchta bublanina na kolik péct bublaninu jak dlouho se pece bublanina bublanina litá bublanina malinová bublanina mrkvova bublanina bublanina litá bublanina top recepty na kolik stupnu peceme bublaninu jak dlouho pect bublaninu litá borůvková bublanina na kolik stupňů péct buchtu hrníčkový recept na bublaninu recept bublanina recepty buchty bublanina bublaninu bublanin návod na bublaninu borůvková litá bublanina borůvková bublanina recept bublanina top pečení bublaniny hrnková buchta s ovocem bublanina na velký plech jak dlouho pečeme bublaninu bublanina s banany bublanina jak dlouho péct hrníčková bublanina s čímkoliv bublanina se slehackou top bublanina na kolik stupňů se peče bublanina levná bublanina na kolik stupńů péct bublaninu jak se peče bublanina litá bublanina s jahodami




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty