Rýžová kaše na slano
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte dost uzeného vývaru, který vám zbyl z vaření polévky, můžete si připravit tuto skvělou slanou kaši. Bude krásně česneková, jemně slaninová a zasypaná zlatými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte dost uzeného vývaru, který vám zbyl z vaření polévky, můžete si připravit tuto skvělou slanou kaši. Bude krásně česneková, jemně slaninová a zasypaná zlatými…
Špenát je velice oblíbenou přílohou nejen k uzenému masu. Vyzkoušejte si připravit tuto netradiční variantu, kdy listy špenátu zaměníte za medvědí česnek. Přípravu této…
Chceme-li uchovat chuť a vůni čistě jarního medvědího česneku, nabízí se nám tato možnost. Ochucený olej s bylinnými listy se bude určitě hodit při přípravě…
Zapečená jídla z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbená. Jednoduchá příprava a dostupné suroviny udělají z pokrmu oblíbeného favorita večeří i lehkých obědů. Využití sezóny…
Velikonoční nádivka je jedním z oblíbených tradičních jarních pokrmů. Říká se jí také hlavička a nikdy nechybí na svátečně vyzdobeném velikonočním stole. Je dokonale…
Nalaďte se na jarní náladu touto svěží zelenou polévkou připravenou z mrkve, kadeřávku a medvědího česneku a zjemněnou smetanou. Lahodnou polévku si vychutnáte s…
Tuto jednoduchou polévku připravíme během chvíle jen z několika surovin. Chléb a cibule osmažené na sádle jí dodávají dobrou chuť, kterou doplňují sušené bylinky a…
Výbornou sekanou z krůtího masa dochutíme čedarem a osmahnutou zeleninou. Výraznější chuť jí dodává dijonská hořčice a medvědí česnek. Před koncem pečení ji ještě…
Krásně zelený pokrm, doslova plný jarní zeleniny a bylinek. To jsou těstoviny, s omáčkou plnou chřestu a chutí štiplavého medvědího česneku. Tato kombinace chutí vás…
Máslo nechte povolit na pokojovou teplotu.Medvědí česnek a šneky nasekejte nadrobno nebo umelte. Utřete s máslem. Nechte vychladit.Pečivo opečte do zlatova na másle,…
Připravte si pochoutku z nerozvitých poupat medvědího česneku. Stačí je osolit a pak zavařit v láku z vody, octa a cukru. Poupata můžete využít v teplé kuchyni na pizze…
Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky. Rozpustíme máslo a kedlubny krátce restujeme. Zalijeme lehce vodou, aby se jen dusily. Případně lehce podléváme.Osolíme a dusíme…
Zeleninu si nakrájíme na malé kousky, cibuli a pórek nadrobno. Do hrnce s trochou oleje dáme cibuli, kterou trochu osmažíme, přidáme ostatní zeleninu, kterou máme…
Kedlubny oloupeme, jednu nakrájíme na cca 1/2 cm plátky a druhou nastrouháme nahrubo. Nastrouhanou smícháme se sýrem Cottage, medvědím česnekem, osolíme podle chuti a…
Tato výborná jarní polévka vám jistě zlepší náladu. Díky bramborům je sytá, medvědí česnek a šťovík dodají krásnou barvu i výraznou chuť, libeček jí předá svou vůni a…
Svěží a plná vůní a chutí - taková je krémová polévka z brambor a medvědího česneku, zjemněná trochou smetany. Podáváme ji pokapanou kvalitním olivovým olejem a…
Čerstvému zelenému chřestu nejvíc sluší snadná úprava, nejlépe tak vynikne jeho chuť. Vsaďte tak na blanšírovaný chřest, podávaný s trhanou mozzarellou, přelitý…
Rozehřejeme troubu na 180°. Z lilku odřízneme stonek, podélně ho rozpůlíme, mírně osolíme, zakápneme olivovým olejem a pečeme řeznou stranou nahoru cca 30 minut…
Cibuli pokrájíme na kostičky a na kousku másla osmažíme dosklovata. Pak přidáme na nudličky pokrájenou debrecínku nebo šunku, kterou také osmažíme a následně přisypeme…
Pokud si nevíte rady, co uvařit k obědu, vyzkoušejte toto kuřecí maso ve smetanovo-sýrové omáčce s rajčátky, bazalkou a medvědím česnekem. K jídlu můžete podávat…
Toto jednoduché jídlo připravíme během chvíle. Špagety podáváme s restovanou směsí papriky, zauzené šunky, jarní cibulky a medvědího česneku. Italská směs koření dodává…
Celestýnské nudle jsou oblíbená vložka do vývarů a drůbežích polévek. Pokud do těsta přidáme úžasnou sezónní bylinku, jako je medvědí česnek, polévka získá další rozměr…
Připravte si lehkou tvarohovou pomazánku s nádechem jara v podobě medvědího česneku. Tato jarní bylina pomazánce dodá svěžest a v kombinaci s čerstvým kváskovým pečivem…
Masové karbanátky jsou výborné samy o sobě, ale nasekaný medvědí česnek jim dodá skvělé aroma i chuť. Pochutnejte si na nich například s krémovou bramborovou kaší nebo…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Blíží se čas tuřínu: Uvařte si z něj třeba vydatnou staročeskou polévku dumlíkačku!
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci
9 receptů na nejoblíbenější české omáčky: Dáte si dokonalou svíčkovou, klasickou rajskou nebo navinulou koprovku?