Čirok se zelím a ořechy
Recept ještě nebyl hodnocenČirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 3,40 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 2,54 g |
–– mononenasycené | 1,17 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 71,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Kávová sedlina do kompostu patří, zbytky masa tam nesmí aneb Praktické informace pro zahradní kompostování krok za krokem
Vaření podle horoskopu: Co uvařit Kozorohovi a jaké chutě mají vybíraví Lvi?
Na štíhlý pas platí pták! 3 snadné a chutné recepty z krůtího masa, díky kterým zhubnete