Linecká srdíčka
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve studené máslo smícháme s moukou, obyčejným cukrem a žloutky. Hotové těsto vyválíme na plát o tloušťce 4 mm. Poté začneme formičkami vykrajovat srdíčka, vždy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 674 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
– cukry | 100,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve studené máslo smícháme s moukou, obyčejným cukrem a žloutky. Hotové těsto vyválíme na plát o tloušťce 4 mm. Poté začneme formičkami vykrajovat srdíčka, vždy…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
Kotlety na šlehačce: Oblíbenou klasiku z jednoho hrnce dochutí hořčice, báječně chutná i s vrstvou strouhaného sýra
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy