Arašídové řezy se žloutkovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenArašídové řezy plněné žloutkovým krémem připravte na nedělní odpoledne, nebo pro posezení s přáteli. Nejsou složité, jak se může na první pohled zdát, zato jsou výborné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Arašídové řezy plněné žloutkovým krémem připravte na nedělní odpoledne, nebo pro posezení s přáteli. Nejsou složité, jak se může na první pohled zdát, zato jsou výborné…
Arašídové řezy plněné žloutkovým krémem připravte na nedělní odpoledne, nebo pro posezení s přáteli. Nejsou složité, jak se může na první pohled zdát, zato jsou výborné…
Nevíte co dělat se sklenicí arašídového másla? Zkusili jste už sušenky? Jestli ne, je nejvyšší čas to napravit. Není to těžká úloha ani pro začínajícího kuchtíka.…
Toto těsto je možné použít na vánočku nebo mazanec. Již dávno se nepeče vánočka jen na Vánoce a mazanec jen na Velikonoce. Toto pečivo je tak dobré, že si užíváme i v…
Přivítejte jaro krásným velikonočním dortem z mrkvového těsta ochuceného mandlemi, rumem a skořicí. Dort ozdobíte šlehačkou nebo citronovou polevou a velikonočními…
Na sváteční tabuli nesmí o Velikonocích chybět tradiční sladký a vláčný mazanec. Pokud máte doma celiaky, tak zajisté oceníte bezlepkovou úpravu. Rozdíl od běžného…
Tradiční jeden bochánek mazance můžete s tímto receptem nahradit dokonalým věncem z malinkých bochánků. Je jen na vás, zda je i naplníte třeba tvarohovou náplní. Určitě…
Kynuté moučníky jsou náročnější na práci a na čas. Námahu se zpracováváním těsta vám může usnadnit kuchyňský robot nebo hodný manžel. Čas vám rychleji uteče, když si v…
Kynuté moučníky jsou náročnější na práci a na čas. Námahu se zpracováváním těsta vám může usnadnit kuchyňský robot nebo hodný manžel. Čas vám rychleji uteče, když si v…
Velikonoční beránek je oblíbeným moučníkem. Vyzkoušejte i tuto verzi, ve které do něj přidáte kakao, Nutellu a vaječný koňak. Beránka stačí po upečení posypat moučkovým…
Minidortíky tématicky ozdobené velikonočními motivy mohou být skvělým nápadem pro obdarování koledníků. Stačí je zabalit do celofánu. Zdobit můžete podle své fantazie,…
Využitím thangzhongu v pečivu docílíte v pečivu kyprosti a vláčnosti i na druhý den po upečení. Osvojte si metodu a můžete ji nakombinovat i s louhováním. Výsledkem…
Podle tohoto receptu upečete z kynutého těsta báječný mazanec nebo vánočku. Nebo můžete vytvořit hnízdo posypané mandlemi, do kterého usadíte malého ptáčka, a připravíte…
Oživte tyto nadýchané donuty touto želatinovou polevou! Každá kapka je plná lesklých barev a intenzivní chuti, která zvýrazní krásu a dokonalost i vašich dortů, muffinů…
Univerzální těsto na Vánočku nebo Velikonoční mazanec. Dobré kynuté těsto s troškou rumu, ořechů, mandlí a rozinek. Můžeme z něj péct nejen na svátky, ale také o víkendu…
Běžným způsobem uděláme kynuté těsto. Nejprve v menší části vlažného mléka, cukru, lžíce mouky a rozdrobeného droždí připravíme kvásek a necháme ho vykynout.Pak do…
Velikonoční jidáše symbolizují Kristovo ukřižování. Dle tradic se pečou na Zelený čtvrtek. Připravit je můžete zcela bez lepku, mléka a vajec, není to nijak složitá.…
Obyčejné kynuté těsto se dá lehce vytvarovat do různých tvarů, nemusíme z něj péct jen obyčejné rohlíky. Ke zvláštním příležitostem ho můžeme zkusit vytvarovat na Vánoce…
Krásně vláčný mazanec, vonící po kapučínu, upečete téměř bez práce v domácí pekárně. Připravit ho můžete i kdykoliv v průběhu roku, třeba ke snídani. Svojí sladkou chutí…
Recepty po babičce bývají zárukou, že se vše podaří jak má. Jistě tomu tak bude i u tohoto receptu na tradiční velikonoční sladké pečivo. Jidáše před upečením potíráme…
Chtěli byste si udělat svoje domácí povidla? Jste na chalupě a nemáte buď pečící troubu, nebo čas stát a míchat v kastrolu na sporáku? Pokud máte remosku máte vyhráno.…
S nadcházejícími svátky jara začíná také období velkého pečení a samozřejmě nesmí chybět mazanec, plný rozinek, příjemně vonící po rumu. Místo jednoho velkého mazance…
Vychutnejte si dokonalou kombinaci křehkého beránka s lahodným krémem. Hořká poleva na povrchu ubere na sladkosti a krém těsto zjemní. Beránek se tak stane ozdobou…
Kozí rohy naložené ve sladkokyselém nálevu chutnají skvěle, můžeme si je vychutnat k masu, či je jíst jen tak. Díky vykrojeným tvarům z celeru vypadají pěkně na pohled a…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49