Ovocné indiánkové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenZ bílků si vyšleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem a pomalu po částech přimícháme olej,vodu a mouku.nakonec vmícháme opatrně sníh z bílků. Těsto nalejeme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 206 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem a pomalu po částech přimícháme olej,vodu a mouku.nakonec vmícháme opatrně sníh z bílků. Těsto nalejeme na…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Tohle zvládnou i děti: Vyrábíme zdravé a chutné domácí gumové medvídky
Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu!
Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému