Rychlá hrachovka
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji osmahneme na kostičky nakrájenou uzeninu, česnek, pórek.Přidáme hrachovou kaši, zalijeme vodou necháme povařit, přádáme vejce a dochutíme solí, pepřem,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou uzeninu, česnek, pórek.Přidáme hrachovou kaši, zalijeme vodou necháme povařit, přádáme vejce a dochutíme solí, pepřem,…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Na křehké vinné cukroví stačí jen 3 ingredience a cukr na obalení. Příprava je velmi snadná a chuť skvělá
Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku