Pohanková kaše (DlabemeZdrave)
Recept ještě nebyl hodnocenMléko na malém plameni přivedeme k varu, vmícháme pohanku a odstavíme, aby kaše zhoustla. Přendáme do hlubokého talíře, pokapeme máslem a posypeme skořicí, rozinkami a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 664 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 2,75 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 2,25 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mléko na malém plameni přivedeme k varu, vmícháme pohanku a odstavíme, aby kaše zhoustla. Přendáme do hlubokého talíře, pokapeme máslem a posypeme skořicí, rozinkami a…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby
Jaké pohoštění připravit na silvestra? Kulinářský výlet do 9 zemí světa vás určitě inspiruje!
Pečeme s exotickými druhy ořechů: Zkuste pekanové košíčky nebo pistáciové stromečky!