Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ
Recept ještě nebyl hodnocenVietnamská kuchyně je pestrá, používá spousty druhů zeleniny, kvalitní maso a v neposlední řadě je i lákavá pro oko. Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ je náročnější na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 614 kJ / 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vietnamská kuchyně je pestrá, používá spousty druhů zeleniny, kvalitní maso a v neposlední řadě je i lákavá pro oko. Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ je náročnější na…
K rychlému obědu můžete vykouzlit rychlé vegetariánské těstoviny plné různých chutí, které jim dodá sezamový olej a javorový sirup. Je jen na vás, jestli použijete…
Maso uvaříme do měkka a dáme stranou. Vývar použijeme na polévku. Do teplé vody namočíme houby shitake (lze použít i jiné) nebo je uvaříme do měkka. Uvaříme nudle, jaké…
Polníček si natrháme na menší kousky do mísy, přidáme naklíčenou čočku, mungo nebo jakékoliv klíčky, přihodíme sedmikrásku (já jsem jí opražila na rýžovém oleji, může…
Řasy zalijte vlažnou vodou a nechte asi 30 min. bobtnat. Sceďte. Můžete použít i jiné řasy např. wakame, lettuce, dulse, nori.Suroviny na zálivku prošlehejte. Případně…
Kachní prsa omyjeme a osušíme. Kůži nařežeme na asi centimetrové kostičky - neprořízneme do masa. V misce rozmícháme sezamový olej s balzamikem a nastrouhaným zázvorem.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Sušené ovoce: Ideální zdravá sladkost nebo kalorická bomba? Záleží na druhu úpravy!
Staročeské pískorky: Za 4 vydatné porce sladkých bramborových placek utratíte pouhých 60 korun
Moretum: Česneková pomazánka podle antického receptu má pořádné grády, česnekem se v ní nešetří