Bleskový koláč s broskvemi a kokosovou drobenkou
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy vložíme všechny sypké suroviny na těsto, pečlivě promícháme, abychom správně rozmíchali prášek do pečiva. Poté přidáme vejce, mléko, olej a mandlové aroma a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do mísy vložíme všechny sypké suroviny na těsto, pečlivě promícháme, abychom správně rozmíchali prášek do pečiva. Poté přidáme vejce, mléko, olej a mandlové aroma a…
vsetko zmiesame v miske. Salko je dobre pridavat postupne, aby ste mali masu primeranej hustoty. Ja som pouzila celu konzervu a bolo to tak akurat. Do formiciek na…
Sušenky rozdrtíme, smícháme se skořicí a měkkým máslem. Touto směsí vysteleme plech.Smícháme všechny ostatní suroviny kromě 1/2 salka, které nalijeme na povrch koláče a…
Všechny suroviny zpracujeme a necháme přes noc v chladu odpočinout.Těsto vytlačujeme na mlýnku přes zdobítko a klademe na plech.Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 7…
Všechny suroviny na těsto zpracujeme a necháme těsto odpočinout v chladu do druhého dne.Těsto vyválíme a vykrájíme kolečka. Upečeme v předem vyhřáté troubě asi 5 minut…
Vločky nasucho opražíme a rozmixujeme, piškoty rozmixujeme a přidáme ostatní suroviny, propracujeme a pokud je potřeba, přidáme ještě kokos.Uděláme koule, obalíme v…
V troše mléka si zaděláme kvásek, do mísy prosijeme mouku, osolíme, do zbylého mléka dáme rozpustit máslo, 2 lžíce cukru a dáme do těsta. Přidáme vzejetý kvásek a…
Den předem připravíme suroviny na krém. Do malého kastrůlku vlijeme smetanu a přidáme nalámanou čokoládu. Vše opatrně zahříváme za stálého míchání, dokud se čokoláda…
Do mísy prosejeme mouku, smícháme s kypřícím práškem a přidáme ostatní přísady. Metlou promícháme a vlijeme do pekáče s pečícím papírem.Vložíme do předem vyhřáté trouby…
V míse vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme smetanu a tvaroh. Pak přisypáváme mouku, smíchanou s kypřícím práškem a přiléváme vlažné mléko. Můžeme přistrouhat trochu…
Ze všech surovin propracujeme těsto.Těsto necháme 2 hodiny odpočinout.Pak protlačujeme přes tvořítko na strojku a klademe na plech. Pečeme na 170 st. asi 5-7 minut…
- do mléka nasypeme kokos a třtinový cukr, vše povaříme tak, aby se mléko téměř vyvařilo - pozor na připalování, míchejte ! Necháme vystydnout. - na pánvi rozpustíme 3…
Suroviny na těsto smícháme a pečeme cca 1/2 hodiny při 150 stupních. Upečený dortík vydlabeme tak, abychom vytvořily z korpusu misku.Na náplň dobře promícháme všechny…
Ušleháme bílky se špetkou soli, přišleháme vanilkový a krupicový cukr. Ušleháme žloutky s třtinovým cukrem, pak přidáme šťávu a kůru z citronu. Obě směsi opatrně…
Oplatky rozdrobíme do mísy, smícháme se Salkem a kokosem.Tvarujeme kuličky, do kterých vmáčkneme mandli.Obalujeme v kokosu.
Oplatky rozdrobíme do mísy, smícháme se Salkem a kokosem.Tvarujeme kuličky, do kterých vmáčkneme mandli.Obalujeme v kokosu.
Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky a utřeme do pěny.Pak přidáváme vlahé mléko střídavě s kokosem a polohrubou moukou smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec…
Snadný osvěžující koláč s tvarohovou vrstvou a ovocem je to pravé, co v létě můžete servírovat návštěvám k ledové kávě nebo dětem ráno na snídani. Zde je použit rybíz a…
Máte v rodině oslavence milujícího les? Hajného, myslivce? Nebo bude myslivecký ples a chcete přispět do tomboly? Co takhle dort ve tvaru hlavy divočáka? Nápad je to…
Máte v rodině oslavence milujícího les? Hajného, myslivce? Nebo bude myslivecký ples a chcete přispět do tomboly? Co takhle dort ve tvaru hlavy divočáka? Nápad je to…
Středně velký plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Můžeme ale pouze plech vyložit papírem na pečení. V dostatečném předstihu zapneme troubu a necháme ji vyhřát…
Z droždí, lžičky cukru, lžíce mouky a půlky mléka necháme vzejít kvásek.V míse zaděláme s kváskem hladké těsto a necháme asi 30 minut v teple kynout.Pak rozválíme nebo…
Z droždí, lžičky cukru, lžíce mouky a půlky mléka necháme vzejít kvásek.V míse zaděláme s kváskem hladké těsto a necháme asi 30 minut v teple kynout.Pak rozválíme nebo…
Nepečené cukroví obvykle připravujeme na poslední chvíli. Efektu docílíme střídáním barev těsta dle vlastní fantazie. Velmi oceníme, když formu vyložíme potravinářskou…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Studenti učí vařit studenty. S aplikací List-N-Eat budou v červenci reprezentovat Českou republiku na největším mezinárodním klání startupů v Istanbulu
Vyzkoušejte baba ghanoush! Pomazánka z pečeného lilku s česnekem vás bude bavit!