Vepřový guláš - jak to dělam já
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájíme cibuli nahrubo, zpěníme, přidáme nakrájene maso na kostky, přidáme koření a orestujeme.Přidáme vodu a vaříme do změknutí masa.Před dokončením přidáme masox,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájíme cibuli nahrubo, zpěníme, přidáme nakrájene maso na kostky, přidáme koření a orestujeme.Přidáme vodu a vaříme do změknutí masa.Před dokončením přidáme masox,…
Kuřecí stehna jsou vděčná surovina. Jídla z nich připravovaná jsou šťavnatá a chutná. Guláš s vloženými barevnými paprikami bude rychle hotov. S vhodnou přílohou potěší…
Cibuli nakrájíme na drobno, zpěníme na oleji, přidáme mleté maso, prolisovaný česnek, sladkou papriku, gulášové koření a osmahneme.Podlijeme vývarem, přidáme nasekaný…
Na sádle usmažíme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na větší kousky nakrájené vykostěné a kůže zbavené koleno, opečeme.Přidáme koření, znova krátce restujeme,…
Osmahneme cibuli nakrájenou na jemno do zlatova. Potom přidáme gulášové koření a necháme ještě chviličku dosmahnout. Ne na dlouho. Na to dáme mleté maso a stále mícháme,…
Dvě brambory oškrábeme a nakrájíme na kostky, kapii na proužky. Cibuli nakrájíme na drobno a na sádle osmažíme do tmavší barvy. Přidáme houby, jalovec, kmín a orestujeme…
Kostky masa propláchneme, necháme okapat.Nakrájíme cibuli a papriku na kostky.V hrnci rozehřejeme sádlo na stupni 3. Vložíme cibuli a smažíme do zlatohněda, pozor, aby…
Nakrájíme na drobno cibuli a osmažíme nejlépe na sádle. Přidáme umytou a pokrájenou hlívu ústřičnou, zasypeme kmínem a podusíme. Pak přidáme gulášové koření, česnek a…
Fazole namočené přes noc uvaříme v osolené voděNa oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, kečup, majoránku, prolisovaný česnek, gulášové koření,…
Maso, houby, cuketu, fazolky a papriku nakrájíme na kousky, cibuli a slaninu na kostičky, česnek posekáme.Cibuli zesklovatíme na oleji, orestujeme s ní slaninu,…
Připravíme si kastrol, který může přijít do trouby. Do něho dáme nakrájené okořeněné maso a nakrájenou cibuli na kostičky. Zalijeme 2 hrnky vývaru, přikryjeme pokličkou…
Ledvinky omyjeme, rozkrojíme a vyčistíme. Omytá játra spolu s ledvinkami nakrájíme na kousky. Na sádle osmažíme cibuli do růžova a poté přidáme česnek, ledvinky a játra.…
Maso nakrájíme na kostičky a vložíme na noc do marinády. Cibuli osmažíme na oleji, přidáme marinované maso, cuketu nakrájenou na kostičky, pokrájenou papriku a rajče,…
Na oleji zpěníme cibuli s anglickou slaninou, přidáme nakrájenou uzeninu, žampiony, papriky, pórek.Orestujeme, přidáme koření, kečup a vývar.Nakonec přidáme plechovku…
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, zasypeme hladkou moukou a restujeme. Sundáme z plotny, dáme sladkou papriku, koření, zamícháme…
Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji v tlakovém hrnci. Přidáme na drobnější kousky nakrájené houby, kousky vepřového masa a krátce restujeme. Přidáme masox,…
Uzeniny nakrájíme na tenká půlkolečka a dáme na pánev restovat. Chvíli zprudka a pak jen pozvolna, aby se popustil tuk. Odstavíme.Ve větším kastrolu na sádle zprudka…
Brambory a klobásu nakrájíme na menší kostky, cibuli na jemno. Mrkev a petržel necháme v celku. Do většího hrnce s vodou dáme vařit fazole, mrkev, petržel, masox a nové…
Sój. granulát uvaříme v osolené vodě, poté vodu slijeme a granulát vymačkáme, aby byl co nejsušší. Přidáme nasekanou cibuli, červ. papriku, prolisováný česnek, hrášek,…
Nakrájíme cibuli a maso na kostičky. Na sádle ve větším hrnci cibuli osmahneme, pak přidáme maso které zasypeme gulášovým kořením (celý balíček) a trochu orestujeme.…
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a gulášové koření, promícháme.Po chvilce přidáme očištěné lišky, trošku houbového koření, osolíme,…
Po celém světě je treska obecná velmi oblíbená pro své chutné jemné maso. Většinou se ještě na moři zpracovává jako mražené filé, které je pak možné doma upravit na…
Do tlakového hrnce vložíme na rozpálený olivový olej a sádlo všechnu nakrájenou cibuli a bobkové listy, za občasného zamíchání necháme zesklovatět. Pak přidáme kmín,…
Mám svůj oblíbený hrnec kde se nic nepřipálí neboť se maso musí chvíli restovat. Cibuli, česnek nakrájíme nahrubo a smažíme když je barva zlatavá přidáme maso nakrájené…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:03