Celerové pečené hranolky
Recept ještě nebyl hodnocenVětší celer očistíme. Nakrájíme na hranolky, zakápneme citr.štávou a promícháme s kořením a olejem. Pečeme na pečícím papíru ve vyhřáté troubě asi púl hodiny.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,00 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Větší celer očistíme. Nakrájíme na hranolky, zakápneme citr.štávou a promícháme s kořením a olejem. Pečeme na pečícím papíru ve vyhřáté troubě asi púl hodiny.
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Českem s chutí: Slovácko sa nesúdí! Dejte si lokše, šumajstr a fazulnicu
Jak na dokonalý buřtguláš? Chuť vylepší vývar nebo trocha rajského protlaku, záleží ale i na správném množství cibule
Skromná kuchyně: 5 tipů, jak využít strouhanku ze starého pečiva. Hodí se na knedlíky a těstoviny, do sekané i štrúdlu