Králík na víně a česneku
Recept ještě nebyl hodnocenKrálíka si umyjeme a naporcujeme. Připravíme marinádu, česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Do připravené marinády a česneku naložíme porce králíka, uložíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 343 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,00 g |
Sůl | 55,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Králíka si umyjeme a naporcujeme. Připravíme marinádu, česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Do připravené marinády a česneku naložíme porce králíka, uložíme do…
Krkovici si nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, potřeme utřeným česnekem, posypeme kořením tatranská směs, osolíme, opepříme a necháme na sebe poskládané v uzavřené…
Maso si nakrájíme na řízky, naklepeme, okořeníme z obou stran a necháme v chladu odležet, aspoň 2 hodiny. Uzené maso si nakrájíme na malé kostičky, cuketu umyjeme a…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Sladký symbol Wimbledonu 2023: Jahody se šlehačkou se s turnajem pojí již 150 let a pro jejich podávání jsou přísná pravidla
Jedlíkova cesta kolem světa: Znáte sicilské rýžové krokety či toskánskou polévku z chleba?
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře