Velikonoční kotleta
Recept ještě nebyl hodnocenVepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…
Z mouky, soli, cukru, kůry, žloutku, vlažného mléka, rozpuštěného vlahého tuku a droždí zaděláme běžným způsobem těsto, které necháme vykynout. Nejlépe je ale použít…
Na Vánoce se mnohé hospodyňky předhání v počtu napečeného cukroví. Tyto kopky pak snadno připravíte ze zbytků po lineckém, z kandovaného ovoce, různých odřezků řezů, no…
Kynutý velikonoční mazanec nesmí o svátcích jara na stole chybět. Dejte si ho s máslem a trochou zavařeniny, nebo jen samotný s hrnečkem kakaa - určitě nezůstanete jen…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!
Vaření v pomalém hrnci: Kam přesně umístit tužší maso a co udělat s tučnými kousky?
Kam pro svatomartinskou husu: Kilo za 159 Kč se nabízí v akci v supermarketech, na farmách vyjde jeden kilogram i na tři stovky