Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenSlaninu nakrájíme na kostky, obě cibule na hrubší kusy, stroužky česneku necháme vcelku. V nádobě Pomalého hrnce, POZOR, nádoba musí být vhodná na sporák!!!!!! - viz…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Slaninu nakrájíme na kostky, obě cibule na hrubší kusy, stroužky česneku necháme vcelku. V nádobě Pomalého hrnce, POZOR, nádoba musí být vhodná na sporák!!!!!! - viz…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Začal samosběr malin a ostružin: Úroda je velká, za kilo dáte pouze 139 korun a na farmě rádi uvítají i děti
Holka u plotny radí: Jak udělat nejlepší plněné papriky? Jedna surovina vás asi překvapí!
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku