Falešné italské těstoviny s masíkem
Recept ještě nebyl hodnocenRozpálit pánev Wok, či nepřilnavý hrnec s 1 lžičkou olivového extra panenského oleje. Přidat mleté maso a restovat, sůl, pepř, bazalka, kdo má hodně rád bazalku, může…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rozpálit pánev Wok, či nepřilnavý hrnec s 1 lžičkou olivového extra panenského oleje. Přidat mleté maso a restovat, sůl, pepř, bazalka, kdo má hodně rád bazalku, může…
Priprava lilkoveho kabatku- Lilek oloupeme a nakrajime podelne na tenci platky, mne z jednoho lilku vyslo 6 platku. Osolime a dame odpocinout. Mezitim si nachystame…
Všechny ingredience smícháme a pečlivě prohněteme. Vytvoříme karbanátky, které upečeme na kontaktním grilu nebo v troubě.Je také možno je obalit jen ve strouhance, …
Uvarime si dle navodu spagety, vedle si rozskvarime slaninu, na ni pak dame cibulku drobne nakŕajenou, pak dame majoranku, protlak nebo kecup, chilli omacku, cesnek a…
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme jemně nasekanou cibuli a cca 1 až 1,5 dl mléka. Směs dobře promícháme nebo prošleháme a necháme v chladnu odležet. Ze směsi…
Nakrájíme cibuli, nastrouháme na hrubém struhadle mrkev, orestujeme. Přidáme pálivou papriku a malou pálivou papričku a nakrájený česnek, pak přidáme kajenský pepř,…
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci necháme rozpustit sádlo, na kterém orestujeme maso s cibulí, zeleninu a sladkou papriku. Poté podlijeme vodu a necháme pod…
Mrkev a celer nastrouháme najemno. Na rozehřátém oleji orestujeme jemné nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso a důkladně ho opečeme.Poté přidáme mrkev, celer,…
Hovězí maso ochutíme kořením, rozdělíme na 8 stejných dílů a vytvarujeme z nich placky.Nakrájíme šunku a sýr a rozdělíme na všechny placky, ze kterých poté děláme koule…
Nejprve připravíme náplň: mleté hovězí maso dáme do misky, přimícháme salám nakrájený na proužky, papriky nakrájené na malé kostičky, hrášek, sekanou petrželku, libeček,…
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím v hlubší pánvi na oleji orestujeme dozlatova nakrájenou cibulku, spolu s nadrobno nakrájeným česnekem.Mleté maso společně…
1. Z uvedených surovin vymícháme masovou směs a vytvarujeme knedlíčky (v průměru asi 4cm). Na rozpuštěném másle+olivovém oleji opečeme knedlíčky ze všech stran (trvá to…
Maso si dáme do větší misky a přidáme sůl, pepř, vajíčka a nakrájenou petrželku. Dochutíme česnekem a kurkumou. Na oleji zpěníme na cibulce pokrájené houby, zlehka…
1. Ve větším hrnci (cca 3 - 5 l) zpěníme na oleji cibuli, přidáme česnek a maso. Orestujeme dohněda, asi 5 minut. Přidáme papriku a restujeme dalších 5 minut. 2.…
Krůtí prso rozřízneme tak, aby nám vznikl 1 velký plát masa a z obou stran ho okořeníme. Já používám koření Gyros, ale může být jakékoliv grilovací nebo jaké máte rádi…
Rohlík nakrájíme na plátky, zvlhčíme vodou.Promneme a dobře promícháme s masem, kouskem drobně nakrájené cibule, vejcem, pepřem, solí, novým kořením, muškátovým oříškem…
Příprava: 1. Mleté maso spojíme, na prkýnku nožem utřeme konzervované fazole a přidáme k masu místo housky. Dva zoubky česneku utřeme se solí. Cibuli pokrájíme na jemné…
Paprikám odřízneme vršek a vyjmeme střední část se semeny.Do mletého masa přidáme najemno nakrájené šalotky, vejce, najemno nasekaný česnek, kapary, pepř a majoránku.…
Smícháme maso, vejce, jemně nasekanou cibulku a jemně nasekané lístky bazalky (té dáváme podle chuti). Osolíme a opepříme podle chuti. Pokud je směs příliš řídká,…
Mleté maso osolíme, opepříme, promícháme a utvoříme z něj 4 pevné steaky - nižší placičky. Na oleji si zpěníme 1/2 nakrájené cibule, steaky na ni položíme a opečeme z…
Tri cela vejce uvarime ve slane vode (sul pomahava vajickum pri varu neprasknout). Behem vareni vajec, ve vetsi misce dukladne smichame vsechny ostatni ingredience…
V pánvi rozehřejte olej. Cibuli nakrájejte nadrobno a nechte zesklovatět na oleji. Mrkev nakrájejte na slabá kolečka. Česnek nastrouhejte nebo nasekejte najemno.…
Maso hraje v hamburgeru nejdůležitější roli. Každý kuchař vám doporučí jiný kousek masa. Říká se, že čím tučnější maso, tím chutnější a šťavnatější burger. Dle mého…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Pečeme s Ivou: Pagáčky s klobásou zpestří pohoštění pro koledníky, ale skvělé jsou i jindy
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky