Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí maso na pórku s houbami

Hovězí maso na pórku s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením pěti vůní, zázvorem, česnekem, přidáme med, promícháme a necháme asi 30 minut odležet. V trošce vody rozmícháme škrob a…

HankaPu

50 min

Opravdu dobrý guláš

Opravdu dobrý guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na rozpuštěném sádle opečeme na kostky nakrájené maso. Povrch masa se musí zatáhnout, minimálně, pokud se některé kousky opečou víc, jedině dobře. Pak přidáme nadrobno…

mojetara

110 min

Znojmo Videorecept

Znojmo

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klasická znojemská pečeně stojí na hovězím mase a nakládaných okurkách. Výborná je i variace z vepřového masa, která vykouzlí úsměv na tváři každého strávníka. Tradiční…

Výborná křenová omáčka

Výborná křenová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Česká klasika, která se z našich jídelníčků trošku vytratila, ale rozhodně nezaslouženě. Smetanová omáčka dochucená výrazným křenem je prostě báječná.

janky3

60 min

Hovězí s mysliveckou omáčkou

Hovězí s mysliveckou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mrkev a petržel nakrájíme a spolu s cibulí osmahneme. Přidáme nakrájené maso, osmahneme, zaprášíme paprikou, podlijeme hrnkem vody, přidáme koření, dusíme.Před dovařením…

Makedonské maso

Makedonské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme jednu lžíci oleje, solamyl, promícháme a necháme chvilku odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli…

Ostrý mexický guláš

Ostrý mexický guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso, nakrájené na malé kousky, opečeme na sádle, osolíme, okořeníme kmínem, přidáme papričky, česnek na plátky, podlijeme a dusíme.K poloměkkému masu přidáme namočené…

deda. .cz

120 min

Boršč z Jeseníku

Boršč z Jeseníku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do hrnce dáme vařit kus hovězího masa a tři velké morkové kosti spolu s kořením (pepř, nové koření a bobkový list). Samozřejmě sůl.Do jiného hrnce dáme na dno roztopit…

clupmi

150 min

Steak Diane podle Gordona Ramsayho Videorecept

Steak Diane podle Gordona Ramsayho

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory uvaříme ve slupce. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a vložíme rozpůlené, předvařené brambory, řezem dolů. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek a rozmarýn a…

Falešný ptáček se smetanou

Falešný ptáček se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V kastrolu rozehřejeme trochu oleje se lžící másla a zpěníme na něm drobně nakrájenou cibuli. Maso pokrájíme na menší kousky, osolíme, přidáme k cibuli a zprudka opečeme…

Hovězí maso na špagety

Hovězí maso na špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na kostky (větší, ať se uplně nerozvaří). Cibuli očistíme a nakrájíme taky na kostky. Do papiňáku nalejeme trochu oleje, přidáme cibuli a necháme…

Hanysek

35 min

Bezlepkový hovězí guláš

Bezlepkový hovězí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájet na kostky a po částech na troše oleje na pánvi osmahnout. Když se to dělá najednou, maso pustí šťávu a místo snažení se na půl spíš vaří. Osmahlé maso dáme…

Kološvarák podle tety Hedy

Kološvarák podle tety Hedy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z kyselého zelí vymačkáme zelňačku, překrájíme ho a dáme ho povařit do studené vody. Stáčí jen tak půl hodinky – aby nebylo úplně rozvařené. Klasickým způsobem uvaříme…

clupmi

180 min

Boršč od Broni

Boršč od Broni

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso uvaříme s polévkovým kořením (pepř, nové koření, bobkový list) osolit. Na pánvi osmahneme špek nakrájený na kostky, cibulku, přidáme olej dle potřeby a orestujeme…

Hovězí daube

Hovězí daube

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu očistíme a nakrájíme (kromě rajčat).Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme (pepř zatlačíme do masa) a důkladně obalíme v mouce.V kastrole rozehřejeme olej…

vybusna

110 min

1 3 4 5 6 7 21

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli