Grilovaný žlutý meloun a fík na medu
Recept ještě nebyl hodnocenMeloun oloupeme a vydlabeme střed.Fíky nařežeme na osminky (nedokrajujeme až dolů).Potřeme medem a dáme na gril. Grilujeme až začne med karamelizovat. Pak otočíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 159 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Meloun oloupeme a vydlabeme střed.Fíky nařežeme na osminky (nedokrajujeme až dolů).Potřeme medem a dáme na gril. Grilujeme až začne med karamelizovat. Pak otočíme a…
Slanou cibuli promícháme s portským vínem. Plátky okurek a melounu promícháme, přidáme cibuli v portském a 3 lžičky olivového oleje. Dále přidáme estragon, nakrájený na…
Přidáno před 12 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Britskou specialitu octové brambůrky zvládnete připravit i sami: Delikatesa v anglickém stylu vás ohromí netradiční chutí
Náš život s celiakií aneb O zaměněných polévkách a nedorozumění s těstovinami
Nejdůležitější odpovědi na téma kopřivy: Kde je sbírat, jak je zbavit žahavosti i v čem nám pomůže váleček na nudle