Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenPromícháme všechny sypké suroviny, přidáme na kostičky nasekanou čokoládu a mandle, přilijeme olej a vodu a zpracujeme pevné nedrobivé a nelepivé těsto. Rukama formujeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Promícháme všechny sypké suroviny, přidáme na kostičky nasekanou čokoládu a mandle, přilijeme olej a vodu a zpracujeme pevné nedrobivé a nelepivé těsto. Rukama formujeme…
Obě mouky rozmícháme v ½ hrnku rostlinného mléka a necháme 10 minut odpočinout. Zbylý hrnek mléka přivedeme k varu, vlijeme moučnou směs, osladíme a za stálého míchání…
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které dáme vychladit do lednice.Z těsta odebíráme kousky, vytvarujeme kuličky, které dáme na plech vyložený pečícím papírem. Dáváme…
V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme jogurt a podle potřeby vodu. Po 4 hodinách přidáme namočenou pohanku, dobře promícháme a necháme těsto klidně přes noc…
V míse promícháme vločky, mouku, třtinový cukr, skořici, vanilkový cukr, kakao, sekané ořechy, nahrubo nastrouhanou čokoládu a sušené brusinky nebo rozinky.Do rendlíčku…
Vše smícháme dohromady, v případě potřeby přidáme trochu vody, aby těsto drželo pohromadě a necháme odležet. Poté vyválíme a vykrájíme tvary. Trochu se to trhá, ale jde…
Mouky promícháme s cukrem, práškem do pečiva, kořením a xanthanem. Přidáme dýňové pyré, olej a vodu a krátce prošleháme šlehačem. Těsto rozetřeme do formy na biskupský…
Všechny mouky promícháme s xanthanem, práškem do pečiva a cukrem. Přidáme olej a vodu a elektrickým šlehačem nebo metličkou umícháme ne příliš řídké těsto. Rozetřeme jej…
Psyllium namočíme na 10 minut do vlažné vody, aby nabobtnalo. Poté přidáme obě mouky, cukr a špetku xanthanu a postupně přidáváme vodu tak, aby vzniklo hustší lívancové…
Psyllium namočíme na 10 minut do vlažné vody, aby nabobtnalo. Poté přidáme obě mouky, cukr a špetku xanthanu a postupně přidáváme vodu tak, aby vzniklo hustší lívancové…
Troubu předehřejte na 180 ⁰C. Plech vyložte pečícím papírem.100 g ovesných vloček zalijte 200 teplé vody a nechte chvíli nasáknout. Banány nakrájejte na menší kousky,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Dortík k prvním narozeninám: Co v něm nesmí chybět a jak na pečenou i nepečenou variantu?
Holka u plotny radí: Jak na slavné Milionářské řezy? Bohatou chuť zajistí spojení tří složek!