Masino à la řízek
Suroviny pro 1
1
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
Tuky | 35,24 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Spíše smažit na pánvi z teflonu.
Možná je už tady takový recept, nepídila jsem, ale tohle mě naučila tchyně, která to má od kamarádky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2023 12:25
ma??co??? absolutně nesnáším prznění našeho jazyka ... ať už je recept jakkoli dobrý i když rarášky zná hlavně z 90-tek snad každý , vařily se ve velkém všude a v podstatě z čehokoliv .
20. 5. 2016 17:44
prosciuto: správne, opravené.
20. 5. 2016 16:43
à la, alebo alla
28. 4. 2011 21:00
mysaci:díky moc,taky ho dělám jen svátečně...
28. 4. 2011 19:59
Jenny, vyzkoušela jsem tvůj receptík a musím říct, že není jako ostatní. Je sice podobný, ale tenhle je jednoznačně nejlepší!!! Sklidila jsem chválu celé rodiny, přiřadím si ho mezi sváteční
Moc moc díky!!
Moc moc díky!!
18. 2. 2011 11:24
Tohle znám pod názvem "rošťáci", je to fakt výborný
25. 10. 2010 10:36
Má stejný recept a můžu potvrdit že je superdávám bodík
8. 5. 2010 11:54
Maris, děkuji za pochvalu, prostě mi tohoto receptu bylo líto, že je tu bez fotky. A navíc...ráda si maso nakládám dopředu, protože pak je hned po ruce, žádná příprava, a při takovém vaření stihnu i spoustu jiných věcí
8. 5. 2010 11:47
Recept opravdu není nic nového, ale ivulinko, přidala jsi krásné fotky
8. 5. 2010 10:34
Jani, vyzkoušela jsem tvůj recept a musím jedině pochválit, protože maso bylo po dvou dnech marinování nádherně měkké a křehké, do marinády jsem přidala malinko červené mleté papriky, aby mělo maso v konečném výsledku pěknou barvu, to dělám téměř u všech receptů. Dovoluji si přidat Ti sem pár foteček, kdyby se nehodily, pak je smáznu a bodík je samozřejmostí.
20. 4. 2010 14:44
nam,nam,a hezoučké dortiky
20. 4. 2010 13:48
letí bodík
20. 4. 2010 10:08
Dělám podobný, jen nedávám sojovku, ale více koření - majoránku, kari, tymián a drcený kmín. Znám pod názvem děkanský řízek, ale jinak dobrota vhodná i na gril.
20. 4. 2010 09:43
prskavka.bobo nemáš tak úplnou pravdu....pokud mám čas na uveřejnění receptu, mám čas i na to, pohledat, jestli tu podobný není. To, o čem mluvíš, je pohodlnost, ne nedostatek času.
20. 4. 2010 09:29
Posílám bodík,nemá každý čes hledat,jestli už tady podobný recept je nebo ne.Dneska se dívám,recept se mi líbí,a hned ho vyzkouším,tak to asi funguje ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 12 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 17 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 2 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 4 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 5 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 5 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 6 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 7 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 8 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 8 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 8 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Máslové krémy jsou nejpoužívanějšími krémy vůbec: Zdobí se jimi dorty, zákusky, pečivo i vánoční cukroví
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: děkansky řizek děkanské řízky masino mášino maso recept recept na děkanské řízky recepty z vepřové kotlety děkanský řízek děkanský plátek dekansky rizek recept masino ala děkanské řízečky děkanský řízek recepty kuřecí plátky svátečně jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký dekanske rizecky recept řízek z drceného chleba vepřové maso svátečně děkanský vepřový řízek recept jak dlouho smažit rošťáci řízky svatečne top recepty dekanske rizky
Suroviny: maso, solamyl, hořčice plnotučná, vejce, pepř, česnek, sádlo, řepa červená
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
16 názorů