Osvěžující jahodovo-třešňové řezy s krémem
Recept ještě nebyl hodnocenVejce s cukrem vyšleháme do husté pěny a dál přidáváme po troškách olej a horkou vodu. Nakonec vmícháme mouku se sodou a mletými oříšky.Těsto nalijeme na plech (nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny a dál přidáváme po troškách olej a horkou vodu. Nakonec vmícháme mouku se sodou a mletými oříšky.Těsto nalijeme na plech (nebo…
Mouku smícháme s cukrem, skořicí a oříšky. Přidáme měkké pokrájené máslo a zpracujeme těsto. Dáme odležet do lednice min. 2hodiny. Pak vyválíme a vykrajujeme. Pečeme ve…
Troubu předehřejeme na 180°C (horkovzdušnou na 160°C) Do mísy dáme všechny sypké ingredience a promísíme. Přidáme ostatní zbylé ingredience a dobře vše promícháme. …
Vajce, cukor, tuk, štipku soli, múku s práškom a mlieko spolu vyšľaháme. Pridáme hrozienka a oba druhy orechov a dobre premiešame. Vymastíme formu na srnčí chrbát…
1. Nejprve si předehřejeme troubu na 180°C (horkovzdušnou na 160°C). Marcipánovou hmotu rozkrájíme a spolu s ostatními přísadami nasypeme do mísy. Potom ručním hnětačem…
Smícháme oříšky, piškoty, mléko a rum. Necháme trochu ztuhnout. Potom tvarujeme kuličky a do každé vtlačíme pár semínek. Obalujeme v tom, co máte rádi. Já v kakau a…
Jablka rozpůlíme a vykrojíme jádřince, dužinu nahrubo nastrouháme a pokapeme citronovou šťávou. Tuk, cukr, sůl a vanilkový cukr utřeme do pěny. Postupně přidáme vejce.…
Receptů na velikonočního beránka je mnoho, tentokrát zkuste do těsta přidat oříšky, rozinky, strouhanou čokoládu a jablka. To vše pak uvidíte na řezu a poznáte na chuti.…
Plnené orieškové rezy pomrvíme v ruke, dáme do misy, pridáme práškový cukor,pomleté lieskové oriešky a rum..spracujeme masu z ktorej vyformujeme 3 väčšie guľky..tĺčkom…
ušenky si dáme do sáčku a paličkou na maso je umlátíme na sypkou směs, to samé oříšky :) Přidáme máslo a rum a vypracujeme si těsto. Nesmí se moc lepit, ani moc drolit,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Rakytníkový džem je nejlepší z vylisované šťávy. Jeho chuti prospěje přidání skořice nebo kardamomu
Blíží se superúplněk a s ním i superrychlá dieta. Astroložka Maria Baudyšová radí, na co si při tom dát pozor
5 slavných retro diet, které frčely za socialismu, ale vyzkoušet je můžete i dnes!