Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pálenka - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 172 kJ / 280 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Dort Esterházy podle Maršálka

Dort Esterházy podle Maršálka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Čeká vás rodinná oslava? Chcete se blýsknout výborným dortem jako od vyhlášeného cukráře Josefa Maršálka? Zkuste upéct tento. Postup vypadá náročně, ale následováním…

mika59

75 min

Semifreda z netu

Semifreda z netu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mini dortíky různých tvarů a příchutí si snadno můžete připravit na další oslavu. Vespod je nadýchaný piškot, který má na sobě vrstvu krému libovolné chuti, od…

motlik

132 min

Ovocná omáčka jahodová

Ovocná omáčka jahodová

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ovoce umyjeme, necháme dobře okapat a očistíme. Vložíme do mixéru a přidáme moučkový cukr, kůru z poloviny citronu a ovocnou pálenku. Mixujeme tak dlouho dokud nezíská…

Zabijačkové zelí

Zabijačkové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na malé kostičky. Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme pálivou papriku, maso, osolíme, opepříme, přidáme 5 bobulí jalovce a ve vývaru…

Melounový tonic s Grappou

Melounový tonic s Grappou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Meloun odpeckujeme a dužinu rozmixujeme, smícháme s tonicem a pálenkou, zastříkneme trochou limetky. Podáváme s ledem zdobené mátou, příp. plátkem melounu.

Finské rybí kuličky

Finské rybí kuličky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filé a sardinky aj s olejom rozmixujeme alebo zomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu, vňate, vajíčko, korenie, soľ ( pozor na solenie, sardinky…

tejaja

30 min

2x diviznový sirup + macerát

2x diviznový sirup + macerát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Květy z divizny velkokvěté sbíráme průběžně, jelikož každý den nakvétá i opadá. Květy sbíráme suché, bez kalichu, od června do září.Sirup bez převáření: Do čisté suché…

recepty73

14400 min

Hořící guláš Atilla

Hořící guláš Atilla

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuře buď naporcujeme na malé kousky, nebo ho vykostíme a pokrájíme (lze s úspěchem použít i kuřecí stehenní řízky).Na sádle osmahneme na kousky nakrájené kuře spolu s…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více