Hořící guláš Atilla
Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 2 319 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,41 g |
Tuky | 46,15 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Efekt s hořícím alkoholem je zajímavý hlavně pokud guláš podáváme jako večeři návštěvě, ale je to pěkné zpestření i pro rodinu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 48 minutami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 4 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
Ondas85 uvařila před 3 minutami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 8 minutami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 14 minutami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 1 hodinou
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 5 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 5 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Slyšeli jste už o houbové drti? Jedná se o lahodné koření, které dodá bramboračce správný šmrnc
Další recepty
Tématické fráze: zeleninový guláš
Suroviny: kuře, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, vývar, paprika čerstvá zelená, protlak rajčatový, žampióny, pálenka
Hořící guláš Atilla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3wV
0 názorů