Párkový kotlík s fazolemi
Recept ještě nebyl hodnocenVše dáme do zapékací mísy a zapečeme asi 30 minut.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 72 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše dáme do zapékací mísy a zapečeme asi 30 minut.
Den předem si očistíme a nakrájíme na kostičky, příp. nudličky, kuřecí prsíčka. Prolisujeme si 3-4 středně velké stroužky česneku a pokapeme kuře trochou olivového oleje…
Přidáno před 24 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Josef Maršálek se od Terezy Bebarové učil připravit zdravý makovec: Pozor na použití sněhu, varuje cukrář
Chorvatsko na talíři: Populární přesnídávková polévka maneštra je plná zeleniny, masa a těstovin. Takhle snadno se připravuje
Hanušky aneb Bramboráky z Českého ráje: Voní česnekem a majoránkou, křupavost jim dodá jedna nezvyklá ingredience