Kanec na provensálské hořčici
Recept ještě nebyl hodnocenV tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 661 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 5,88 g |
–– mononenasycené | 3,14 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Jedlíkova cesta kolem světa: V Thajsku je jasmínová rýže jen pro boháče