Pečená bílá ryba
Recept ještě nebyl hodnocenKuchyňsky upravenou rybku si vyfiletujeme (shora - naříznout k páteři, pak pokačovat podél kostí. Totéž z druhé strany) Vzniknou nám 2 krásné filetky z každé rybičky.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 608 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuchyňsky upravenou rybku si vyfiletujeme (shora - naříznout k páteři, pak pokačovat podél kostí. Totéž z druhé strany) Vzniknou nám 2 krásné filetky z každé rybičky.…
Plotice vyfiletujeme a nakrajime na ćtverecky. Dame do misky a pridame koreni ( sul, pepr, cervena paprika sladka ). Promichame a osmahneme na panvi. Do misky…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Retro vaření s Kristinou: Čaj o páté jako za první republiky můžete zažít i dnes. Jak jej připravit?
Úspěšný pořad Souboj na talíři se vrátí na obrazovky. Na koho se můžeme těšit ve druhé řadě oblíbené kulinární show?
Nevšední cuketový dort voní tymiánem a citronovou polevou a chutná božsky. Takhle snadno se dělá