Slané čokoládové preclíky
Recept ještě nebyl hodnocenČokoládu rozpustíme na misce ve vodní lázni, na pečícím papíru děláme postupně lžičkou malé terčíky a do nich zamáčkneme pár preclíků. Ještě trochu pocákáme navrch a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 27,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čokoládu rozpustíme na misce ve vodní lázni, na pečícím papíru děláme postupně lžičkou malé terčíky a do nich zamáčkneme pár preclíků. Ještě trochu pocákáme navrch a…
Nebudeme jenom smažit, ale taky pečeme v troubě. Předehřejeme ji na 180 °C, připravíme si plech s pečicím papírem. Připravíme si také misku s moukou, misku s vajíčky, do…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Chutě známých politiků: Miloš Zeman má nejraději brambory na loupačku
Brynza se hodí nejen na halušky. Jak v českém obchodě poznat tu pravou slovenskou?
Špagety s medvědím česnekem à la carbonara: Stačí na ně jen pár surovin, levou zadní je zvládne i začátečník a skvěle chutnají