Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přední hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí kostky v PH

Hovězí kostky v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravíme si základ jako na guláš. Pokud máte PH ve kterém je možné vařit i na sporáku, tak přímo v něm, pokud ne, bokem v kastrole. Osmažíme do světlehněda na…

Dooga

390 min

Hovězí kostky s párkem

Hovězí kostky s párkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na kostky a párky na slabší kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Česnek oloupeme a stroužky můžeme ponechat celé. Na oleji v tlakovém hrnci…

JanaB1

80 min

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Hovězí po s´-čchuansku

Hovězí po s´-čchuansku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso uvaříme v osoloné vodě spolu s černým pepřem, novým kořením a bobkovým listem do měkka. Poté jej vyndáme, nakrájíme na malé kousky a dáme vychladnout. V misce si…

Guláš s kapary-DIA

Guláš s kapary-DIA

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na proužky a nasucho opečeme. Osolíme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a česnek. Podlijeme vodou a chvíli dusíme. Když se šťáva vydusí, přidáme olej…

Tábornický guláš

Tábornický guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté maso nakrájíme na kostky. Na sádle v hrnci nebo v kotlíku osmahneme nakrájenou cibuli dorůžova. Vložíme maso a orestujeme, dokud nepustí šťávu. Zasypeme paprikou,…

700413

120 min

Šči z kysaného zelí

Šči z kysaného zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Hovězí maso uvaříme s kořenovou zeleninou do měkka. Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme k ní kyselé předkrájené zelí, bobkový list, opepříme a dusíme. Pak…

Domácí vinná klobása

Domácí vinná klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kromě tradičního smaženého kapra nesmí při vánoční večeři na stole chybět vinná klobása, která je lehce nakyslá po víně. Příprava domácí klobásy je sice složitější, ale…

Timmy

190 min

Mole moreno (černé mole)

Mole moreno (černé mole)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Toto je recept na jednoduchou přípravu dobrého mole. Špek nakrájíme na drobné kostičky a v hlubší pánvi na něm osmažíme oloupanou a sekanou cibuli a česnek dozlatova.…

Liska741

180 min

Bůčková kapsa ze selete

Bůčková kapsa ze selete

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Bůčky vykostíme, okraje zarovnáme a osolíme(2/5 soli). Krkovičku nakrájíme na kostičky cca 1,5cm, přidáme na 1cm kostičky nakrájený ořez z bůčku, 2/5 soli, polovinu vody…

Boršč zase trochu jinak

Boršč zase trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejprve si uvaříme maso s bobkovým listem, novým kořením a solí do měkka. Zeleninu, zelí a cibuli nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme na másle do zlatova. Poté…

drahulin

60 min

Šmakounovy koule

Šmakounovy koule

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Směs na koule promícháme, uděláme koule a upečeme pod grilem na 200 st.C cca 5 minut ( podle trouby a velikosti kuliček) Omáčka: Na olivovém oleji zpěníme cibuli,…

anicka123

20 min

Hovězí kostky v okurkách

Hovězí kostky v okurkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Na oleji usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme nakrájené maso, zamícháme a…

JanaB1

100 min

Netradiční koprová polévka

Netradiční koprová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do hrnce dáme asi půl litru vody, mrkev, petržel a polévkové koření.Osolíme, přidáme lžíci sušeného kopru a přivedeme k varu. Maso vkládáme do vroucí vody – okamžitě se…

Hovězí v žampiónech s brokolicí

Hovězí v žampiónech s brokolicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Přidáme maso nakrájené na menší kousky, zamícháme a přiklopíme poklicí. Po vydušení vlastní šťávy…

JanaB1

100 min

Výtečná klobása na pečení

Výtečná klobása na pečení

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Hovězí maso dvakrát jemně umeleme . Vepřové maso umeleme nahrubo, šablona s otvory č. 5 - 6 mm. Uzené maso umeleme pokud možno najemno . Vepřové a hovězí maso…

jan.alois

60 min

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více