Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 534 kJ / 2 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,53 g |
Tuky | 184,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 493 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso by nemělo být moc prorostlé jako na polévku, spíše čistá svalovina - dnes jsem narazila na přední, které vypadalo skoro jako roštěnky, bylo mi líto uvařit "jen" na polévku a rajskou. Tak jsem trochu hledala a trochu experimentovala a výsledek byl více než dobrý :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2010 21:15
Isahu, skvělá improvizace, taky zrovna dusím hovězí a jsem na tom jako ty, ale jinak. Tobě dávám s klidným svědomím 3.bod
3. 9. 2010 20:45
Elizo, klidně i bez papiňáku, jen to bude déle trvat
3. 9. 2010 20:43
Hrozně se mi líbí postup. To jsem ještě nikdy nezkoušela a nejspíš ani neslyšela a nečetla - obalit ve strouhance, usmažit a pak dusit. Tuším, že to bude moc dobré.
Papiňák nemaje, nějak si poradím.
Papiňák nemaje, nějak si poradím.
3. 9. 2010 20:35
jajajaj, zrovna nedávno jsem měla kližku, která se dala téměř plátkovat. Źe já si ji nenechala
3. 9. 2010 20:34
no toto vypadá dos jedle
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 15 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 4 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 7 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: recepty hovězí přední maso hovězí přední bez kosti recept recepty z předního hovězího masa recepty předni hovězi maso hovězí přední bez kosti recepty recepty z hovězího předního přední hovězí maso recepty omáčka z předního hovězího recepty z předního hovězího hovězí přední s kostí recepty hovězí přední bez kosti recepty hovězí maso přední recept z hovězího předního hovězí přední s kostí recept přední hovězí maso hovězí maso přední recepty co uvařit z předního hovězího hovězí maso přední hovězí přední omáčka hovězí krk bez kosti
Suroviny: přední hovězí, cibule, slanina anglická, olej, sůl, pepř, strouhanka, tymián, křen, omáčka worcesterová, kečup sladký, masox
Tymiánové přední hovězí v tomatové omáčce s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Gz
5 názorů