Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roquefort - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 668 kJ / 399 kcal
Bílkoviny23,33 g
– z toho živočišné bílkoviny23,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky33,33 g
– nasycené21,67 g
– nenasycené10,33 g
–– mononenasycené8,67 g
–– polynenasycené1,67 g
––– omega 30,27 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy1,33 g
– cukry1,33 g
––– laktóza1,33 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Plněný vepřový závitek Videorecept

Plněný vepřový závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z vepřové kýty nakrájejte čtyři plátky a důkladně je naklepejte.Mrkev nakrájejte na drobné kostičky a uvařte v horké osolené vodě doměkka. Brokolici rozeberte na drobné…

Vepřová směs

Vepřová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso nakrájejte na drobné nudličky, cibuli najemno a mrkev na malé kostičky. Cibuli orestujte dozlatova, přidejte maso, orestujte a poduste ve vlastní šťávě. Pak maso…

Chřestové rizoto Provence

Chřestové rizoto Provence

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chřest očistíme a je-li třeba, oloupeme. Očištěný chřest nalámeme (neřežeme) na špalíky asi 2 -3 cm dlouhé a povaříme asi 5 min ve vodě. Vodu slijeme a chřest necháme…

honzam

45 min

Cobb salát

Cobb salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Slaninu nakrájíme na proužky, na oleji na mírném plameni vyškvaříme a na papírovém ubrousku necháme okapat. V tuku po slanině necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou…

tajja

40 min

Roquamole

Roquamole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sýr nastrouháme nebo vidličkou rozmačkáme, smícháme se zakysanou smetanou. Avokado lžící vybereme ze slupky, rozmačkáme a přimícháme k sýru.Papričky i cibulku najemno…

Kuřecí plátky Jean Baklažán

Kuřecí plátky Jean Baklažán

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilek nakrájíme na velmi tenké plátečky (1-2 mm), osolíme a necháme stát. Maso nařízmeme tak, aby mělo pokud možno stejnou výšku, osolíme, opepříme a okořeníme adžikou.…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více