Pomazánka Vysočina
Recept ještě nebyl hodnocenTato výborná a jednoduchá pomazánka má výraznou chuť díky pomletému salámu Vysočina v kombinaci s hořčicí a cibulí. Ochutnejte ji rozetřenou na krajíci čerstvého chleba…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 699 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tato výborná a jednoduchá pomazánka má výraznou chuť díky pomletému salámu Vysočina v kombinaci s hořčicí a cibulí. Ochutnejte ji rozetřenou na krajíci čerstvého chleba…
Balkánský sýr a papriku nastrouháme na hrubém struhadle a na jemném struhadle nastrouháme vysočinu a česnek.Přidáme máslo, majonézu a na malé kostičky nakrájenou cibulku…
Do misky na jemném struhadle nastrouháme vysočinu, vajíčka a nakládané okurky, přidáme na jemno nakrájený pórek, sýry, ramu nebo máslo, majonézu a hořčici, podle chuti…
Do hluboké pánve dáme olej, do rozpáleného oleje přidáme cibulku a na kostičky nakrájený salám.Cibulku osmažíme do zlatova, přidáme scezené fazole a rajčata i s nálevem.…
Běžným způsobem zaděláme kynuté těsto. Nejlépe to půjde v domácí pekárně, kde jako první do nádoby dáme vlažnou vodu, pak jogurt, olej, prosátou mouku smíchanou se solí,…
Přidáno před 16 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Mexická kuchyně dala světu perfektní plněné placky quesadillas. Takhle jednoduše se dělají
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka
Dokonalá tečka: Domácí bylinkové máslo pozvedne (nejen) steaky do božských výšin