Citronová modelovací hmota
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy dáme prosátý cukr a suš. mléko. Přelijeme olejem a sirupem. Promícháváme, přidáme 1 pol. lž. vody a zas prohnětáme, zas trochu vody a prohnětat bude postupně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy dáme prosátý cukr a suš. mléko. Přelijeme olejem a sirupem. Promícháváme, přidáme 1 pol. lž. vody a zas prohnětáme, zas trochu vody a prohnětat bude postupně…
Nakrájenou dýni zalejeme 3l vody. Přidáme cukr, kyselinu citronovou, citrony okrájené od kůry a nakrájené a necháme 24 hodin louhovat. Za syrova rozmixujeme, přidáme…
Kaki oloupeme, nakrájíme na plátky a máslo necháme povolit na pokojovou teplotu.Nejprve uvaříme 1 želé podle návodu na obalu, ale dáme jen 150 ml vody a 100 ml sirupu…
Broskve opláchneme,rozpůlíme,vypeckujeme-dáme se všemi ostatními surovinami do mixeru a rozmixujeme.Přelijeme do vhodné krabičky,já jsem dala část do silikonových…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Jamaican ginger cake: Pikantní verze perníku má výraznou chuť a vůni po zázvoru a vláčnost mu dodává jedna důležitá ingredience
Máte rádi boloňské špagety? Poznejte podivný příběh jídla, které vlastně ani není italské
Jednoduché borůvkové knedlíky na páře, které zvládne každý. Přelité máslem a posypané cukrem chutnají božsky