Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skelet kachní - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie533 kJ / 127 kcal
Bílkoviny19,80 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,10 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené2,25 g
–– mononenasycené1,71 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,56 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Kaldoun

Kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte rádi staročeské recepty? Pak rozhodně musíte vyzkoušet kaldoun. Proslavila ho Magdalena Dobromila Rettigová. Tradiční recept na sytou a hřejivou polévku, ve které…

Mirusha

185 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více