Pikantní sleďová pomazánka s rukolou
Recept ještě nebyl hodnocenZ filetů slijeme olej, vložíme do misky a vidličkou rozmělníme. Vajíčka oloupeme, nastrouháme a přidáme k rybě. Osolíme, ochutíme hořčicí a křenem, vše promícháme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 954 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z filetů slijeme olej, vložíme do misky a vidličkou rozmělníme. Vajíčka oloupeme, nastrouháme a přidáme k rybě. Osolíme, ochutíme hořčicí a křenem, vše promícháme s…
Celú neolúpanú špagetovú tekvicu uvaríme (v kuchte varím 15 minút od syčania ventilu, vypnem a nechám prechladnúť).Rozrežeme, vyberieme semienka a vidličkou dužinu …
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jaké potraviny nás zchladí v horkých dnech? Skvělé jsou okurka, tvaroh i mléko, překvapí cibule a ovčí sýr
Grilování levou zadní: Jak na šťavnaté hovězí steaky poradí Ondřej Slanina z Kluků v akci
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!