Sleďová pomazánka vajíčková s příchutí pesta
Recept ještě nebyl hodnocenV misce rozetřeme sledě, olej nemusím slévat úplně, trošku ponecháme. Přidáme změklé máslo a vymícháme do hladka. Zalijeme jogurtem, smícháme a přidáme prolisovaná vejce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 587 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,60 g |
– nasycené | 2,10 g |
– nenasycené | 5,50 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V misce rozetřeme sledě, olej nemusím slévat úplně, trošku ponecháme. Přidáme změklé máslo a vymícháme do hladka. Zalijeme jogurtem, smícháme a přidáme prolisovaná vejce…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota
Herečka Jennifer Lopez připravuje na Vánoce pomalu pečenou vepřovou plec marinovanou ve speciální směsi koření
Speciální lahůdky BOSCH FRESH FESTIVALU - už tento víkend v Brně