Sladký jáhelník se šmakounem
Recept ještě nebyl hodnocenJáhly nejprve spaříme horkou vodou a dobře propláchneme. Potom uvaříte v osoleném mléce ( trvá to asi 10 min). Do horké kaše přidáte máslo. Po vychladnutí přidáte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jáhly nejprve spaříme horkou vodou a dobře propláchneme. Potom uvaříte v osoleném mléce ( trvá to asi 10 min). Do horké kaše přidáte máslo. Po vychladnutí přidáte…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Svátek matek se u nás slaví již 100 let. Maminku určitě potěšíte snídaní do postele, muffiny nebo těmito sušenkami
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava
Na štíhlý pas platí pták! 3 snadné a chutné recepty z krůtího masa, díky kterým zhubnete