Lehký švestkový krém
Recept ještě nebyl hodnocenŠvestky povaříme na třech lžících vody, dokud nejsou téměř měkké, v případě potřeby přidáme ještě trošku vody. Polovinu švestek si odložíme stranou Šmakouna…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Švestky povaříme na třech lžících vody, dokud nejsou téměř měkké, v případě potřeby přidáme ještě trošku vody. Polovinu švestek si odložíme stranou Šmakouna…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přimícháme kakao, jemně obracením zapracujeme sníh - pečeme 15 min na 180 st.C v předehřáté troubě). Švestky nasáklé alkoholem…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Kokosový likér coquito: Vánoční drink s kouzlem exotiky voní rumem a kokosem, nahradí vaječňák a příprava je snadná
Sasko na talíři: Ochutnali jste někdy lipské skřivánky nebo drážďanský tvarohový koláč? Máme recept!
Holka u plotny radí: Pečené kuře na způsob kung pao je skvěle šťavnaté a chutná jako známá asijská specialita