Slaná roláda se sýrem a hroznovým vínem
Recept ještě nebyl hodnocenZapneme troubu na nejvyšší stupeň. Plech vyložíme pečicím papírem.Ručním elektrickým šlehačem na stupeň č. 4 ušleháme bílky společně s vodou a solí do takové hustoty, že…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 466 kJ / 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
Tuky | 47,50 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 42,50 g |
–– mononenasycené | 22,50 g |
–– polynenasycené | 20,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapneme troubu na nejvyšší stupeň. Plech vyložíme pečicím papírem.Ručním elektrickým šlehačem na stupeň č. 4 ušleháme bílky společně s vodou a solí do takové hustoty, že…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí
Tři tipy, jak využít zbylé řízky z kapra: Pikantní pečenáče nebo snadná pomazánka přijdou vhod i mezi svátky
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní