Hovězí srdce na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenSrdce rozkrojíme na menší díly a dobře omyté ho dáme uvařit se solí a pepřem. Pak z něj okrájíme zbytky tuku a maso nakrájíme na kostky.V kastrole osmahneme kostičky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Srdce rozkrojíme na menší díly a dobře omyté ho dáme uvařit se solí a pepřem. Pak z něj okrájíme zbytky tuku a maso nakrájíme na kostky.V kastrole osmahneme kostičky…
Srdce očistíme od krevních sraženin a dáme do hrnce, nejlépe papiňáku. Přidáme koření a sůl. Zalijeme litrem horké vody a pod tlakem vaříme cca 60 minut doměkka. Poté…
Srdce očistíme od krevních sraženin,dáme do hrnce, nejlépe tlakového, přidáme kořenovou zeleninu, koření a sůl. Zalijeme litrem vody a pod tlakem vaříme cca 50minut…
Srdce nakrájíme na plátky, které rozklepeme paličkou, opepříme a osolíme. Dále si nakrájíme cibuli nahrubo, paprika celer na proužky, rajčata na kousky, česnek na plátky…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Peče celá země: Jak na obrácený jablečný koláč tarte tatin? Podle Josefa Maršálka jsou důležité tyhle tři kroky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy