Kachní srdce na cibulce a kmínu
Recept ještě nebyl hodnocenSrdíčka zbavíme nečistot a nevzhledné vrchní části (tuk a trubice). Každé srdíčko podélně přepůlíme a poctivě propláchneme pod tekoucí vodou, odstraníme tak zbytky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 534 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 6,50 g |
– nasycené | 1,44 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 2,94 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 2,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Srdíčka zbavíme nečistot a nevzhledné vrchní části (tuk a trubice). Každé srdíčko podélně přepůlíme a poctivě propláchneme pod tekoucí vodou, odstraníme tak zbytky…
Na oleji zpěníme cibulku a přidáme krájená srdíčka a houby. Podléváme vodou a dusíme až jsou srdíčka měkká. osolíme a opepříme dle chuti. Nakonec zahustíme moukou…
Kachní srdíčka zbavíme odkrojením vrchní tučné části a pořádně propereme ve vodě, aby došlo k vyplavení případné sražené krve. Srdíčka necháme vcelku – jsou malá a…
Na oleji zpěníme nakrájenou větší cibuli. Potom přidáme napůl nakrájená a očištěná kachní srdíčka a očištěné na třetinky nakrájené kachní žaludky. Necháme osmahnout.…
Kachní (nebo kuřecí) srdce omyjeme a nakrájíme na proužky.Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená srdce, pepř, kmín a zakápneme polévkovým kořením.…
Kachní srdíčka (očištěná) si dáme s kouskem cibule a celým pepřem vařit do papiňáku (kdo nemá, vaří do měkka) na 20 minut. Poté vyjmeme z vývaru (ten použijeme na…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Velikonoce v Řecku: Symbolem jsou červená vejce. Odhalili jsme tajemství, jak je správně nabarvit!
Jak uplést vánočku z osmi pramenů? S podrobným videonávodem je to hračka a vánočka bude kralovat svátečnímu stolu
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská