Pajšl - nepajšl
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.Maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,70 g |
– nasycené | 1,07 g |
– nenasycené | 2,62 g |
–– mononenasycené | 1,90 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,90 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.Maso…
Srdíčka omyjeme, vložíme do hrnce s vodou (někdy je i krájím na kolečka), přidáme polévkové koření, očištěnou a nekrájenou mrkev, cibuli, česnek, případně další zeleninu…
Nejprve si uvaříme rýži, jak je kdo zvyklí(já jí dělám v mikrovlnce podle Jany Remků a vařím si jí den před), srdíčka si nařežeme na půlky a dáme je dusit na pokrájenou…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Sezona v srpnu: Čas dožínek se nese i ve znamení sklizně paprik, sladkých ostružin nebo letních jablíček. Co ještě nabízí příroda?
Letem jídelním světem: Švédské masové kuličky pochází původně z Turecka. Podle jednoduchého receptu je však zvládne každý