Red dortíčky s pudinkem a šlehačkou
Recept ještě nebyl hodnocenPlánujete oslavu? Dejte hostům ochutnat tyto krásné červené dortíčky potřené marmeládou, zdobené pudinkovým krémem, šlehačkou a drobenkou z korpusu. Na obarvení korpusu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 187 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 8,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plánujete oslavu? Dejte hostům ochutnat tyto krásné červené dortíčky potřené marmeládou, zdobené pudinkovým krémem, šlehačkou a drobenkou z korpusu. Na obarvení korpusu…
Pokud chystáte pohoštění pro koledníky na Velikonoce, vyzkoušejte něco netradičního. Barevná plněná vajíčka budou jistě skvělou volbou. Uvařené bílky naplníte pěnou ze…
Na přípravu lehkého předkrmu v podobě "verrine" použijte řepnou šťávu, tu jsem připravila na odšťavňovači. Ze pěti malých bulviček bylo 300 ml šťávy. Šťávu trochu…
Rozmícháme zakysanou smetanu a přidáme šťávu z červené řepy.Ochutíme solí a pepřem.Nápoj nalijeme do sklenic a ozdobíme koprem. Červená řepa navozuje pocit štěstí…
Řepu uvařte nebo upečte dle zvyklostí. Nakrájejte ji na kostičky.Vyšlehejte suroviny na zálivku.Saláty natrhejte, přidejte řepu, kousky neoloupané hrušky, ořechy a…
Do hrnce dáme vařit kus hovězího masa a tři velké morkové kosti spolu s kořením (pepř, nové koření a bobkový list). Samozřejmě sůl.Do jiného hrnce dáme na dno roztopit…
Očistenú cviklu pokrájame na kocky, rozmixujeme a cez husté sito vytlačíme do misy šťavu (dužinu som odložila na borčš). Šťavu nalejeme do nádoby domácej pekárne (ak jej…
Na panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.Zemiaky si uvaríme na menšie…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
K táboráku patří špekáček: Víte, jak poznáte kvalitní a jak ho nařezat, aby se dokonale opekl?
Novoroční čočka: Podle našeho receptu to jde i bez namáčení a hravě ji zvládnete i v „posilvestrovské“ indispozici
Retro okénko: Lentilky miluje již několik generací. Byly první ony nebo jejich americké příbuzné M&M's?