Hovězí guláš z pomalého hrnce
Recept ještě nebyl hodnocenDo pomalého hrnce vše jen vložíme a necháme ho pracovat. Maso je jemné, až se rozpadá, a díky koření je guláš opravdu pikantní a chuťově vynikající. Jako přílohu volíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 429 kJ / 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do pomalého hrnce vše jen vložíme a necháme ho pracovat. Maso je jemné, až se rozpadá, a díky koření je guláš opravdu pikantní a chuťově vynikající. Jako přílohu volíme…
Cibuli osmažíme spolu s česnekem nakrájené na proužky na sádle a pěkně do hněda. Přidáme na kostky nakrájené maso, které restujeme, až se prosmaží tak ho osolíme,…
Silnější plátky masa opatrně prokrojíme, ale nedokrojíme. Tím tak vytvoříme hlubší kapsy, které opatrně naklepeme (nemusíme, pokud nemáme plátky příliš silné), naplníme…
Mleté maso mix nebo vepřové dáme do mísy a přistrouháme k němu na velkých slzách struhadla Nivu. Dle slanosti sýru dochutíme mírně solí a pepřem nebo kořením na mletá…
Mleté maso mix nebo vepřové dáme do mísy a přistrouháme k němu na velkých slzách struhadla Nivu. Dle slanosti sýru dochutíme mírně solí a pepřem nebo kořením na mletá…
Na oleji(sádle) si osmažíme cibule, nakrájené na proužky pěkně do hněda. Přidáme maso, nakrájené na kostky, opečeme a zprvu dusíme ve vlastní šťávě a až se nám začíná…
Maso kuchyňsky upravíme, nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm, přidáme kuličky pepře, kuličky nového koření, jalovec, snítku rozmarýnu, zakápneme olejem, promícháme a…
Maso nakrájíme na kostky, přidáme koření – 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, 2 snítky rozmarýnu, zakápneme olejem,promícháme a necháme přes noc odležet. Na…
Květák a mrkev uvaříme, necháme trochu vychladnout a ještě teplé rozmačkáme vidličkou. Do rozmačkané zeleniny dáme koření, vajíčka a strouhanku. (Směs nesmí být moc…
Na rozpáleném tuku zpěníme a lehounce zasmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Vhodíme maso, orestujeme, přidáme nové koření, drcený kmín, sůl, citronovou šťávu, podlijeme…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Oběd na neděli: Upečte si skvělé kuře s nádivkou podle Marie-Janků Sandtnerové
Oblíbená vosí hnízda: Nejlepší náplně, postupy při plnění a recept od Kristiny, který se předává z generace na generaci
Velikonoce v Chorvatsku: Svátečním jídlem je tu ryba. Jak ji rychle, ale přitom chutně a pikantně připravit?