Cheese Roll
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky vyšleháme s polovinou cukru a olejem, bílky s druhou polovinou cukru. Smícháme opatrně dohromady, přisypeme prosátou mouku a jemně promícháme. Vylijeme na plech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 372 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 9,33 g |
–– mononenasycené | 8,33 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Žloutky vyšleháme s polovinou cukru a olejem, bílky s druhou polovinou cukru. Smícháme opatrně dohromady, přisypeme prosátou mouku a jemně promícháme. Vylijeme na plech…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
Zdravá chuťovka k posezení u vína? Zkuste pražená dýňová semínka!