Pikantní baltik pomazánka s čili Cottage
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěnou cibuli si nakrájíme nadrobno, vložíme do hlubší misky, přidáme rozpuštěné máslo, sardinky-jedny bez a druhé i s olejem, pomazánkové máslo a vše ponorným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 2,67 g |
– nenasycené | 1,67 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Očištěnou cibuli si nakrájíme nadrobno, vložíme do hlubší misky, přidáme rozpuštěné máslo, sardinky-jedny bez a druhé i s olejem, pomazánkové máslo a vše ponorným…
Přidáno před 20 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému
Britové na sv. Štěpána dojídají zbytky z krůty a připravují teplý, po jablkách a citronu vonící vláčný pudink