Jemná koprová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenVše prostě promícháme, dáme vychladit. Nejlepší je až druhý den, když se proleží. ... já dnes měla chuť si tak trochu vyhrát, no.. :-) Dobrou chuť :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 2,67 g |
– nenasycené | 1,67 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Vše prostě promícháme, dáme vychladit. Nejlepší je až druhý den, když se proleží. ... já dnes měla chuť si tak trochu vyhrát, no.. :-) Dobrou chuť :-)
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Jak péct cukroví se sádlem nebo škvarky? Chce to nižší teplotu a sádlo v kostce!
Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká
Wedge salát aneb "klínový salát" se slaninou a nivou zasytí i v chladných dnech. Příprava je velice snadná